Surle și trîmbițe

18 noiembrie 2015   Dileme on-line

Cumpărătorii împătimiți și iubitorii shopping-ului din toate colțurile Internetului sărbătoresc weekendul acesta pasiunea pentru cumpărături. Luînd în considerare expansiunea de care se bucură Black Friday, tot mai mare de la an la an, se pare că un număr deloc mic români joacă în hora reducerilor, horă cîntată de retaileri ce operează în mai toate domeniile.

Ajunsă pe plaiurile mioritice nu mai departe de acum 5 ani, Black Friday a trecut rapid de la perioada de o zi, la cea de un weekend pentru ca, în zilele noastre, să se întindă pe nu mai puțin de 10 zile. Nu degeaba vorbeau basmele de eroii care petreceau la nunți 7 zile și 7 nopți. Asta să nu îi facă pe cumpărători să se culce pe o ureche. Produsele zboară de pe rafturi cat ai pocni din degete și, pînă să finalizeze comanda, clientul din spatele ecranului se trezește că altcineva i-a și suflat produsul de sub nas.

Magazinele de mai jos au pregătit cumpărătorilor oferte care mai de care mai îmbietoare:

1. Helen Boutique, cu oferte de 50% la toată gama de rochii, de la rochii de seară, rochii de zi sau rochii de ocazii. Doamnele care își doresc înnoirea garderobei pot găsi in Helen Boutique un adevărat sprijin în perioada reducerilor.

2. Nici cei care vor să aducă noutăți în interiorul și exteriorul locuinței nu sînt lăsați la o parte, pentru că homeX.ro, magazinul online de decorațiuni interioare și grădinărit a pregătit pentru ei reduceri de pînă la 70%.

3. Domnii preocupați de oferte și reduceri la cele mai masculine produse sînt îndrumați cu căldură către acvila-romania.ro unde diversitatea de anvelope ieftine pentru orice tip de automobile îi va face, cu siguranță, să se întoarcă. Și nu vor aștepta Black Friday 2016 ca să o facă.

4. Ofertele pe care Depochic le pune la dispoziție doamnelor amintesc de evenimentele festive care urmează o dată cu prima zăpadă. Revelionul și Crăciunul reprezintă evenimente care solicită imperios o verificare a categoriei de rochii de seară, fără a omite, însă, gecile, produsele de încălțăminte și, de ce nu?, costumele de baie.

5. Celor cu sufletul activ dintre noi, dar și celor care sînt exact pe punctul de a începe un nou capitol dedicat sportului, Sport Addict a pregătit oferte care te lasă fără nicio scuză de a nu te apuca imediat de sport. Chiar și pentru cei mici există reduceri, iar o pereche de patine pentru copii le poate face iarna mai frumoasă.

6. Electrocasnicele, telefoanele, obiectele de spionaj și de fashion sînt doar cîteva dintre categoriile care vor beneficia de reduceri de pînă la 90% pe platforma scotianul.ro. Nu, n-am terminat. Dacă încă nu te-am convins, află că tot aici găsești oferte turistice la vacanța pe care o meriți după aproape un an de muncă. Și nu, nu doar în Scoția (în ciuda numelui), ci în cele mai populare destinații din Europa și împrejurimi. Poți să alegi dintre un sejur turistic, o croaziera, o vacanță în România sau un city break pentru a te scoate din monotonia zilnică. Grijă mare, însă! Ofertele sînt disponibile doar de pe 20 pînă pe 22 noiembrie.

7. Cu toții sîntem, într-o măsură mai mare sau mai mică, preocupați de a consuma lucruri cît mai sănătoase. Prin cele 15.000 de produse pe care le are în portofoliu, bioportal.ro încearcă să pună la dispoziție tuturor produse cît mai naturiste de la vitamina B, C pana orice alt supliment alimentar aveți nevoie și chiar remedii naturiste pentru tot felul de afecțiuni și pînă la produse 100% de îngrijire.

8. Cei 20 de ani în care a reușit să primească recunoașterea unuia dintre cele mai importante branduri pentru copii, Noriel nu putea să stea deoparte în al cincilea an de Black Friday în România. Și să nu uităm că nu mai e prea mult pînă la sărbătorile în care cei mici își vor revendica drepturile de primitori legitimi de daruri. Un joc de lego, o păpu;ă sau niște hăinuțe noi sînt numai bune de cumpărat în perioada reducerilor.

Mai multe