Superlativele Bookfest 2017

19 mai 2017   Dileme on-line

Peste un milion de cărți vor fi la Bookfest săptămîna viitoare, de pe 24 pînă pe 28 mai, cu cîteva mii de titluri noi și reduceri de pînă la 80% din prețul de copertă.

Cei mai importanți autori și personalități publice îi vor întîmpina pe vizitatorii celui mai important salon de carte din România.

Copiii sînt răsfățații ediției Bookfest de anul acesta – editurile participante le-au pregătit o sumedenie de surprize, concursuri, ateliere științifice, desene pe asfalt sau piese de teatru.

Ambasadorii Suediei, Israelului și Statelor Unite, consilierul prezidențial pentru Cultură, precum și procurorul general al României vin la Bookfest chiar din prima zi.

Toată lumea bună și-a dat întîlnire săptămîna viitoare la ROMEXPO, la cea de-a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest (24-28 mai)! Un milion de cărți, circa 400 de evenimente pentru toate gusturile, de la lansări de carte și proiecții de film, pînă la piese de teatru, concerte și ateliere pentru cei mici, sînt doar cîteva dintre ingredientele unui Salon de Carte Bookfest care se anunța deja spectaculos. Că autori ai unora dintre cele cîteva mii de titluri noi sau că invitați, cele mai importante personalități ale vieții culturale – dar și alte figuri publice de prim rang-vor fi timp de cinci zile în Sărbătoarea Cărții – Bookfest!

Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egidă Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale. Pentru al doilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Mai multe