Stailer a ajuns în Iași - platforma online destinată celor ce vor programări rapide la salon!

4 februarie 2021   Dileme on-line

Stailer propune o nouă metodă, ingenioasă, de realizare a programărilor la salon. Această platformă online schimbă radical modalitatea clasică de a face programări. Propune pentru ieșeni o variantă 100% gratuită, rapidă și simplu de accesat la orice oră din zi și din noapte.

Prin Stailer, utilizatorii uită de tot ce înseamnă chinul de a nu găsi o dată disponibilă pentru o programare la un serviciu din sfera hair&beauty. Acum utilizatorii sînt cei care decid totul: ei aleg atît ora, cît și ziua la care vor o programare pentru serviciul necesar reîmprospătării look-ului.

Stailer înseamnă rapiditate și o paletă extinsă de saloane disponibile!

Platforma online Stailer a ajuns de curînd și în Iași. Pînă acum activează și în alte trei orașe mari: Timișoara, Oradea și Cluj. Expansiunea Stailer nu se oprește aici, urmînd ca în viitorul apropiat să își extindă raza de activitate și peste alte orașe cheie ale României.

Cu Stalier.ro, programările la saloanele de beauty sînt mai simplu de realizat ca oricînd. Doar prin cîteva click-uri, ieșenii pot efectua o programare la unul dintre saloanele de pe raza orașului. Platforma funcționează la orice oră din zi și din noapte, iar utilizarea ei nu implică nici un fel de costuri.

Același lucru este valabil și cînd vine vorba despre anularea unei programări - totul este gratuit, iar anulările pot fi efectuate oricînd. Utilizatorii Stailer își pot crea și conturi de clienți pentru a eficientiza pe deplin procesul de realizare a programărilor, dar și de anulare a acestora în caz de nevoie.

Toate serviciile de maximă necesitate la un click distanță - stailer.ro

Lista frizeriilor din Iași este disponibilă pe stailer.ro. Vorbim despre diversitate în acest sens, căci Stailer atrage zilnic tot mai multe frizerii în sfera sa. Tot cu Stailer pot fi realizate, rapid și sigur, programări la manichiură și pedichiură, make-up, epilare, cosmetică, masaj, tratamente pentru păr, pensat, dar și coafat și bineînțeles vopsit.

Stailer este despre diversitate, motiv pentru care utilizatorii pot descoperi oricînd un stilist cu mult mai profesionist decît cel cu care colaborează în acest moment. Prin intermediul acestei platforme, ieșenii nu vor stagna nicicînd asupra unui anumit tipar de stilist. Cei mai de top stiliști din Iași activează acum și pe stailer.ro, expunînd serviciile calitative pentru publicul interesat.

Pentru fiecare programare efectuată prin Stailer, poate fi setat reminder!

Traiul în secolul vitezei atrage de la sine și uitarea. Prin urmare, utilizatorii Stailer, pentru a fi siguri că nu uită de programarea deja făcută, își pot seta un reminder. Așadar, cu cîteva ore înainte de ora programată, acestora le va fi reamintit faptul că trebuie să se pregătească pentru a trece pragul salonului de beauty ales.

În cazurile excepționale în care un stilist anulează o programare, cel vizat va fi înștiințat din timp, printr-un mesaj text. Vorbim de timp suficient pentru a-și putea orienta atenția către un alt salon ce oferă aceleași servicii.

Stailer.ro așteaptă în fiecare zi cît mai mulți utilizatori. Primiți detalii cu privire la utilizarea platformei prin contact cu personalul scriindu-le la: support@stailer.ro.

Mai multe