ShortsUP 2017

3 iulie 2017   Dileme on-line

Între 29-30 iulie, Grădina Botanică București găzduiește, pentru al 4-lea an consecutiv, Marele Picnic ShortsUP. An de an, în plină vară, orașul păstrează o insulă de evadare: loc de întîlnire pentru cinefili, pajiște întinsă pentru iubitori de natură, spațiu deschis pentru întîlniri neîntîmplătoare. Weekendul cît o vacanță, weekendul mult-așteptat în care orice evadare pare posibilă, weekendul filmelor scurte sub cerul liber.

FILME
Magia pornește de la ecranul gonflabil ancorat printre copaci, pentru a crea sala de cinema preferată a sezonului de vară. Două selecții diferite de filme scurte, proiectate sîmbătă și duminică, după lăsarea serii, vor aduce la viață poveștile prezentului. Scurtmetraje adunate din toate colțurile lumii, despre oameni care schimbă lumea, despre libertate și evadare, despre lumi posibile.

EXTRA – FILM
Marele Picnic va aduce la viață Grădina Botanică prin film, muzică, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive, plus un food-court cu bucătării urbane și experiențe gastronomice inedite. 
*Tururi Ghidate în Grădina Botanică 
*Video-mapping și instalații interactive 
*Frisbee 
*Ateliere de gătit pentru copii

PROGRAM & SPAȚIU
Weekendul ShortsUP are loc în Grădina Italiană, sectorul cel mai întins al Grădinii Botanice, iar accesul se face din Splaiul Independenței, prin Strada Aleea Portocalelor. Picnicul va fi deschis în fiecare zi de la ora 18, iar filmele vor rula după lăsarea serii, între orele 21,30 și 23,30. 
Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului vor fi disponibile în curînd pe www.shortsup.ro.

KIT DE PICNIC
Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă spectatorii sînt sfătuiți să vină pregătiți cu pături și echipament de picnic. În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfășurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat, în weekendul imediat următor, pe 5 și 6 august. 

Mai multe