Serile Enayati Medical City continuă cu a IV-a ediție

28 februarie 2023   Dileme on-line

Serile Enayati Medical City continuă cu a IV-a ediție care va avea loc în 16 martie 2023, începînd cu ora 19.00, în București, în Orașul Medical. De data aceasta, invitații noștri vor fi Sever Voinescu și Maia Morgenstern, care vor discuta despre terapiile teatrului.

De ce terapie prin teatru? Poate acesta vindeca? 

„De frică. Mi-era frică de oameni, în primul rînd. Mi-era frică de foarte multe lucruri, de tot aproape și mi se părea că prin teatru o să mă vindec. În teatru nu exista frică. Acolo se poate muri și învia, acolo ești bolnav și „te faci bine” după ce cade cortina, acolo nimic nu e definitiv. Asta era imaginea mea despre scenă: locul unde dispare frica…” spune Maia Morgenstern.

Te invităm la un eveniment marca Serile Enayati Medical City, în care prin dialogul despre terapiile teatrului dintre Sever Voinescu și Maia Morgenstern o să descoperim cît de important poate fi teatrul în orice proces de vindecare și cum ne poate impacta pozitiv viața.

Participarea la acest eveniment, organizat de Enayati Medical City în parteneriat media cu Ziarul Adevărul și Revista Dilema Veche, este gratuită. Pentru a rezerva un loc, te rugăm să ne confirmi participarea prin e-mail la adresa: comunicare@enayati.ro.

Despre Maia Morgenstern: A studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț pînă în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard. Doamna Morgenstern a jucat în numeroase filme românești și străine, dar este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pămînteni și Patimile lui Hristos.

Enayati Medical City are ca prioritate abordarea holistică a problemelor medicale ale pacienților. În Orașul Medical tratăm trupul și sufletul deopotrivă. Cînd sufletul e bine și trupul se reface.

Mai multe