Serile Enayati Medical City - a VI-a ediție

13 septembrie 2023   Dileme on-line

Continuăm seria evenimentelor Serile Enayati Medical City cu cea de-a VI-a ediție, care va avea loc miercuri, 27 septembrie, ora 19.00, în incinta Enayati Medical City din sectorul 1.

Într-o lume în care diversitatea este tot mai prezentă, credința și spiritualitatea ne unesc în moduri inedite. Cu mare bucurie, vă invităm să fiți alături de noi la evenimentul ce îmbină un dialog deschis despre religii și o expoziție a manuscriselor lui Mircea Eliade, ce provin din patrimoniul Institutului de Istorie a Religiilor și din colecția Dr. Wargha Enayati.

Invitații de onoare ai acestui eveniment sunt Acad. Georgeta Filitti, Dr. Eugen Ciurtin, Teodor Baconschi, Dr. Wargha Enayati și Florin Negruțiu.

Dincolo de dogme și ritualuri, vom explora esența comună care ne conectează pe toți și descoperim că, deși ne rugăm în moduri diferite, inimile noastre bat în același ritm divin.

Vă așteptăm cu inima deschisă să fiți parte din această experiență unică de celebrare a diversității spirituale.

Participarea la acest eveniment, organizat de Enayati Medical City este gratuită. Pentru a rezerva un loc, te rugăm să ne confirmi participarea prin e-mail la adresa: comunicare@enayati.ro.

Enayati Medical City are ca prioritate abordarea holistică a problemelor medicale ale pacienților. În Orașul Medical tratăm trupul și sufletul deopotrivă. Când sufletul e bine și trupul se reface.

Mai multe