Serile Enayati Medical City, 26 mai 2023, cu Sever Voinescu si Horia Brenciu

17 mai 2023   Dileme on-line

Serile Enayati Medical City continuă cu a V-a ediție care va avea loc în 26 mai 2023, începînd cu ora 18.00, în București, în Orașul Medical. De data aceasta, invitații noștri vor fi Horia Brenciu și Sever Voinescu, care vor discuta despre terapia prin muzică.

“Vine un moment cînd simți că poți să dai ceva înapoi, cînd poți să răsplătești energia cu energie.” – spune domnul Brenciu, iar noi o simțim în toate acordurile sale muzicale.

Se poate terapie prin muzică? Ce fel de muzică? Cum se traduce asta în versuri și acorduri, dar în vindecare? Cum ne poate face viața mai frumoasă și mai sănătoasă? Sînt doar cîteva dintre întrebările pe care le vom adresa în cadrul acestei întîlniri speciale.

Te invităm la un eveniment marca Serile Enayati Medical City, în care îți promitem un dialog pe măsura invitaților noștri care ne va arăta cum terapia ăprin muzică poate face diferența în orice proces de vindecare și cu, de altfel, ne face viața mai frumoasă – indiferent de tonuri.

Participarea la acest eveniment, organizat de Enayati Medical City în parteneriat media cu Ziarul Adevărul și Revista Dilema Veche, este gratuită. Pentru a rezerva un loc, te rugăm să ne confirmi participarea prin e-mail la adresa: comunicare@enayati.ro.

Despre Horia Brenciu: Domnul Brenciu este un muzician celebru, prezentator de televiziune, producător de spectacole și evenimente, entertainer și actor. O persoană plină de viața, cu un caracter exuberant care transmite multă emoție pozitivă indiferent de aria în care activează. A absolvit Colegiul Natțonal “Andrei Saguna” din Brașov - orașul său natal, a continuat studiile la Școala Populară de Artă Brașov (pian și canto), iar în 1998 a terminat Academia de Teatru și Film din București. În anul 1993, Horia Brenciu începe colaborarea cu postul public de televiziune TVR 1, unde prezintă mai multe programe de succes precum Robingo, Tip Top Minitop, Kiki RikiMiki, Ora 6 fix și Sabanda. Acesta este doar începutul unui drum spre succes, astăzi fiind unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România.

Enayati Medical City are ca prioritate abordarea holistică a problemelor medicale ale pacienților. În Orașul Medical tratăm trupul și sufletul deopotrivă. Cînd sufletul e bine și trupul se reface.

Mai multe