Serata cu scrisori #5

9 aprilie 2019   Dileme on-line

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19, în biblioteca Vilei Oromolu transformată în hub-ul cultural Qreator (Bd. Aviatorilor 8 A) va avea loc a cincea ediţie, şi ultima din acest sezon, a „Seratei cu scrisori”.

„Serata cu scrisori” este un eveniment lunar în care cinci invitaţi de marcă din diverse domenii artistice vor citi cîte o scrisoare din literatura română şi universală. Scrisorile sînt selectate, în funcţie de tema fiecărie ediţii, de gazdele evenimentului: Genevieve Fieraru & Marius Chivu, dar cea de-a cincea serată nu are o temă anume, fiecare scrisoare reprezentînd o surpriză în sine.

Invitaţii acestei ediţii sînt: scriitoarea Angela Marinescu, actorul Mitică Popescu, regizoarea de teatru Geanina Cărbunariu, artistul vizual Nicolae Comănescu şi muzicianul Jurjak.

Atenţie! Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar accesul este permis doar persoanelor de peste 18 ani.

Construită în stilul Ludovic al XVI-lea în 1926 de către arhitectul Petre Antonescu (autorul Arcului de Triumf şi al Palatului Kretzulescu), Vila Oromolu a fost reşedinţa guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mihai Oromolu. Restaurată recent după planurile lui Dorin Ştefan, cel mai avangardist arhitect român contemporan, casa s-a redeschis în chip de hub cultural sub numele de Qreator by IQOS. Mai multe despre evenimentele din acest spaţiu găsiţi aici.


Mai multe