Salvaţi vacanţa de vară!

13 mai 2011   Dileme on-line

Pentru că numărul din iunie va conţine o nouă selecţie de texte despre oraşul ideal imaginat de voi, Dilematix se gîndeşte deja la vacanţă. Însă ia-o de unde nu-i! De la o Agenţie de Turism, a aflat că vacanţa de vară a dispărut fără urmă, unele voci susţin că ar fi fost răpită şi că răpitorii ar fi cerut deja o răscumpărare fabuloasă, alţii cred că e prizonieră într-o altă lume sau pe o altă planetă.

Aşadar, înainte de a pleca în vacanţă (oricum nu veţi pleca, pentru că nu mai aveţi unde...!), ajutaţi-l pe Dilematix să rezolve acest mister. Aşteptăm rezultatele investigaţiilor voastre, anchete, procese verbale, jurnale detectivistice şi alte texte cu iz poliţist, iar cele mai interesante vor fi publicate în numărul din septembrie al suplimentului şi vor cîştiga premii. 

De asemenea, aşteptăm să trimiteţi recenzii ale ultimelor cărţi citite, reportaje şi interviuri cu personalităţi reale sau fictive.
dilematix@gmail.com

Deadline: 15 iunie 2011

Notă: Se acceptă doar textele în format doc, docx, rtf, scrise cu diacritice şi desene în format jpg sau pdf.

Prin trimiterea de mesaje la adresa de e-mail dilematix@gmail.com, expediate în scopul publicării textelor proprii, autorul şi reprezentantul legal al acestuia consimt, fără a emite nicio pretenţie de ordin financiar,  că întreg conţinutul materialului publicat în suplimentul  pentru copii Dilematix,  editat şi difuzat împreună cu Dilema veche, incluzând lucrări scrise, desen, grafică, fotografie tematică, pictură, schiţe şi orice alte date primate (enumerare exemplificativă, nu limitativă), devine proprietatea intelectuală a SC Satiricon SRL, care îşi rezervă toate drepturile legate de exploatarea, copierea, distribuirea totală sau parţială a conţinutului apărut în paginile publicaţiei sale. Transferul proprietăţii se realizează în mod automat în momentul expedierii textului prin intermediul poştei electronice.

Sursă foto: flickr.com

Mai multe