Să le reușești pe toate: reguli de machiaj pentru o mamă tînără

6 ianuarie 2021   Dileme on-line

Sarcina și nașterea schimbă radical viața unei femei. Schimbările afectează aproape toate domeniile vieții. Astăzi vom vorbi despre o nouă abordare a machiajului.

O nouă etapă a vieții ne inspiră adesea pentru restructurarea personală. Și nu numai din interior. Ne dorim reîmprospătarea tunsorii sau să ne facem un machiaj neobișnuit. Vom vorbi despre aceasta din urmă în contextul nașterii unui copil.

Dacă efectuăm un mini sondaj, atunci majoritatea va fi de acord că cel mai frecvent vedem mamele tinere cu un machiaj simplu și natural, care nu este supraîncărcat cu diferite accente. Aceasta este, într-adevăr, una dintre cele mai bune opțiuni. Iar părerea că mamele trebuie să se machieze mai simplu, refuzînd culorile strălucitoare și alte produse atrăgătoare, nu are nici o legătură cu aceasta. Nimeni nu le interzice să folosească ruj roșu, creion de ochi negru sau farduri strălucitoare.

Un alt aspect este acela că tinerele mame nu au prea mult timp liber și, desigur, energie. Prin urmare, pentru ele cele mai utile sînt trucurile pentru un machiaj rapid și modalitățile simple de a crea machiaj frumos.

Față

Alegeți produse 2 în 1 - creme BB sau CC; fondurile de ten cu efect hidratant sînt, de asemenea, potrivite. Adică make-up combinat cu îngrijire. Este esențial să utilizați produse cosmetice originale, pentru a preveni reacții alergice, mai ales dacă alăptați. În situații critice de timp, puteți neglija crema de zi și aplicați doar un BB. Veți obține un ton uniform și proaspăt în timp ce hidratați pielea uscată.

Un alt produs must have este concealer-ul. Fără acest produs, trusa cosmetică a unei tinere mame va fi incompletă: nopțile fără somn lîngă copil se fac simțite sub formă de cearcăne sub ochi, care necesită a fi ascunse.

Sprîncene

Forma sprîncenelor determină starea generală a aspectului. Prin urmare, este mai bine să nu omiteți machiajul sprîncenelor. În caz contrar, este puțin probabil ca fața să dea impresia că este îngrijită.

Ochi

Eyeliner-ul lichid și paletele multicolore pot fi puse deoparte pentru o vreme. Un beneficiu mai mare va fi de la un creion moale care poate contura rapid ochii. Dacă doriți, îl puteți folosi pentru a crea un smokey ușor sau un machiaj „ochi de pisică” în cea mai simplă versiune a acestui make-up. O pereche ideală pentru creion va fi rimelul. Cu ajutorul acestuia, privirea va deveni mai profundă și va căpăta un aspect mai frumos.

Buze

Un balsam hidratant este suficient pentru fiecare zi. Acest produs are grijă de pielea delicată și îi conferă o strălucire atractivă. Este mai bine să alegeți rujul astfel încît machiajul să poată fi făcut cu vîrful degetelor.

Dacă ești o tînără mămică, te rugăm să nu uiți de tine! Urmează sfaturile de mai sus pentru a arăta frumos. Și nu este neapărată nevoie să pierzi ore în șir în fața oglinzii.

Mai multe