Roger Hodgson, vocalistul Supertramp, concertează pentru prima dată în România

29 octombrie 2019   Dileme on-line

Sîmbătă, 9 noiembrie 2019, la Sala Radio din București va avea loc premiera unui concert extraordinar: Roger Hodgson, celebrul compozitor și vocalist al Supertramp. Artistul britanic concertează în România ca parte a turneului său Breakfast in America 40th Anniversary World Tour.

Însoțit de patru instrumentiști de valoare, Roger Hodgson continuă an de an să interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris și pe care le-a înregistrat alături de Supertramp, plus melodii de pe albumele sale solo („Child of Vision”, „Hide in Your Shell”, „Sister Moonshine”, „Even in the Quietest Moments” și cîteva piese favorite – „Only Because of You”, „Lovers in the Wind”, „Had a Dream” sau „In Jeopardy”), multe dintre acestea regăsindu-se pe ultima sa apariție discografică, intitulată Classics Live.

Charles Roger Pomfret Hodgson, născut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cântăreț și compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman și membru fondator al celebrului grup de rock progresiv Supertramp. Hodgson a compus și a interpretat majoritatea hit-urilor trupei. A părăsit Supertramp în 1983 și s-a mutat cu familia departe de scena muzicală din Los Angeles, adoptând un stil de viață cu mult mai aproape de natură, dorind să-și crească acolo copiii. Hodgson a reluat turneele abia în anul 2001. Artistul  scrie adesea despre subiecte spirituale și filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale și cu o semnificație aparte.

Discografie:

  • 1984 – In the Eye of the Storm
  • 1987 – Hai Hai
  • 1997 – Rites of Passage
  • 2000 – Open the Door
  • 2007 – Take the Long Way Home
  • 2010 – Classics Live

Biletele sînt disponibile în rețeaua Eventim.

Mai multe