Produsele Olaplex: ce reprezintă și de ce ar trebui să le folosești

9 februarie 2022   Dileme on-line

Ești îngrijorat de starea părului tău și cauți modalități de a-l restaura? Atunci cu siguranță ai nevoie de produsele mărcii Olaplex. Datorită eforturilor a doi chimiști, a fost creată o moleculă unică care permite regenerarea și întărirea părului deteriorat. Ingredientul principal, cunoscut sub numele de „dimaleat de bis-aminopropyl diglycol”, poate pătrunde în structura părului pînă la nivel molecular, regenerînd fiecare fir – de aceea părul devine mai sănătos și mai puternic.

Unul dintre principalele obiective ale producătorilor a fost să creeze produse cît mai naturale și au reușit. Nu veți găsi în compoziția produselor Olaplex sulfați, silicon sau alte substanțe și uleiuri nocive.

Deseori denumite produse revoluționare pentru părul deteriorat, remediile Olaplex sînt recomandate celor al căror păr a fost deteriorat din cauza vopsirii repetate, a produselor de coafat sau a altor tratamente nocive similare. Formula acestor produse este brevetată de mai multe ori – asta înseamnă că nici o compoziție similară nu va fi găsită în nici un alt produs.

Fiecare remediu îndeplinește o funcție diferită, așa că doar un set complet Olaplex https://makeup.ro/brand/265493/ poate garanta schimbări impresionante. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează aceste produse, mai întîi trebuie să vă familiarizați cu fiecare linie de produse și cu nuanțele utilizării lor.

  • Olaplex Nr.3

Este un produs de restaurare care trebuie folosit înainte de șampon și balsam. Acesta va întări firele, va preveni ruperea acestora și le va reda un aspect sănătos.

  • Olaplex Nr.4

Acesta este un șampon care hidratează părul, astfel încît după fiecare spălare devine mai moale și mai puternic. În plus, îl protejează de factorii nocivi ai mediului și ajută la prevenirea decolorării rapide.

  • Olaplex Nr.5

Acesta este un balsam care sporește și mai mult efectul șamponului de mai sus. Remediul va hidrata, va întări și va oferi o strălucire impecabilă părului.

  • Olaplex Nr.6

Crema revitalizantă pentru păr Olaplex No.6 a completat această serie destul de recent, așa că nu toată lumea este familiarizată cu eficacitatea acesteia. Dar dacă nu ai încercat încă acest produs, merită – mai ales dacă ai părul indisciplinat. Pe lîngă ingredientele principale menționate mai sus ale produselor Olaplex, vei găsi în această cremă și ulei de ceai verde fermentat, care ajută părul să absoarbă și mai bine toate substanțele benefice. Un nivel ridicat de hidratare și condiționare va fi asigurat de uleiurile de cocos și argan și vitamina E, în timp ce componente precum beta-carotenul, vitaminele D, C, E și acizii grași esențiali, precum și polifenolii sînt selectate pentru protecție și nutriție.

  • Olaplex Nr.7

Aceste reprezintă un ulei pentru styling care poate fi folosit pentru toate tipurile de păr. Atunci cînd utilizați acest produs, este posibil să restabiliți firele deteriorate. Un alt beneficiu este că vă protejează părul de căldură (pînă la 230°C), astfel încît să puteți utiliza în siguranță dispozitive speciale de coafat. Este îmbogățit cu substanțe care luptă împotriva procesului de îmbătrînire, îndeplinesc o funcție de protecție și în același timp îngrijesc părul.

Mai multe