„Pe o pînză de păianjen”, un spectacol ce nu trebuie ratat

23 ianuarie 2020   Dileme on-line

O poveste intensă, care seduce spectatorul cu hohote de rîs, în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt.

O distribuție cu vedete precum Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprișor, Andi Vasluianu și Diana Roman asigură o performanță artistică excepțională, purtînd publicul, cu talent și rafinament, printr-un carusel de emoții.

În această piesă de teatru, Andu își anunță soția că a doua zi va pleca la mănăstire. De tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesarată în miez de noapte, Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima. Să se „mîntuiască“ înaintea lui. Sînt convocați și prietenii. Fiecare tabără primește întăriri. Surprizele se țin lanț. Iar finalul lasă urme adînci.

Textul piesei pare inspirat din realitate, desprins din lume așa cum e azi, aici și acum, însă spectacolul nu te lasă să anticipezi acțiunea, totul fiind imprevizibil, exact așa cum ar trebui să fie teatrul. Tabloul este completat de personajele complexe și extrem de bine creionate, sub bagheta regizorului Vlad Zamfirescu.

O piesă care îți antrenează mintea și te obligă la un tip de sinceritate aparte față de tine și de lumea din jur și pe care o puteți vedea atît pe scena Naționalului din București, cît și în cîteva orașe din țară.

Bilete și detalii despre datele turneului puteți găsi aici.

Mai multe