Oraşul în care locuiţi

7 martie 2011   Dileme on-line

A început curăţenia de primăvară, iar Dilematix e bucuros să dea o mînă de ajutor, aşa că îşi petrece mai mult timp pe străzi şi prin parcuri, descoperind feţe noi ale oraşului. Şi pentru că nu e foarte încîntat de ceea ce vede vă întreabă pe voi: cum aţi dori să arate oraşul în care locuiţi? Inspirîndu-vă din realităţile oraşului vostru, vă puteţi imagina un oraş fantezist sau un oraş SF al viitorului, un oraş de basm sau de groază. Sau vă puteţi expune „planurile de urbanism” la un mod concret, găsind soluţii pentru oraşele din România de azi. Textele şi desenele celor mai inventivi arhitecţi vor fi publicate în paginile suplimentului şi vor cîştiga premii.   

De asemenea, aşteptăm să trimiteţi recenzii ale ultimelor cărţi citite, reportaje şi interviuri cu personalităţi fictive.
dilematix@gmail.com.
Deadline: 11 aprilie 2010

Notă: Se acceptă doar textele în format doc, docx, rtf, scrise cu diacritice şi desene în format jpg sau pdf.

Prin trimiterea de mesaje la adresa de e-mail dilematix@gmail.com, expediate în scopul publicării textelor proprii, autorul şi reprezentantul legal al acestuia consimt, fără a emite nicio pretenţie de ordin financiar,  că întreg conţinutul materialului publicat în suplimentul  pentru copii Dilematix,  editat şi difuzat împreună cu Dilema veche, incluzând lucrări scrise, desen, grafică, fotografie tematică, pictură, schiţe şi orice alte date primate (enumerare exemplificativă, nu limitativă), devine proprietatea intelectuală a SC Satiricon SRL, care îşi rezervă toate drepturile legate de exploatarea, copierea, distribuirea totală sau parţială a conţinutului apărut în paginile publicaţiei sale. Transferul proprietăţii se realizează în mod automat în momentul expedierii textului prin intermediul poştei electronice.

Mai multe