Moș Crăciun şi Adevarul.ro te trimit la Disneyland

13 decembrie 2013   Dileme on-line

Moș Crăciun te trimite la Disneyland!
Intră pe adevarul.ro si transmite-i mesajul tău video ca să-l convingi că meriți!

Ce îşi doresc copiii din Romînia în acest an, de Crăciun? Fie că e vorba de o maşinuţă cu telecomandă, de un sac cu dulciuri, de o tabletă sau de un cămin fericit, „Adevărul” îi ascultă pe cei mici şi promite să-l aducă pe Moş Crăciun mai aproape de ei. 
În perioada Sărbătorilor de Iarnă, copiii pînă în 12 ani se pot înregistra foarte uşor în pagina aplicaţiei şi, pe 27 decembrie, cele mai frumoase dorinţe şi mesaje vor fi răsplătite prin cadourile pe care Moşul le-a lăsat pentru ei sub bradul Adevărul. 

Vă invităm să accesaţi aplicaţia video adevarul.ro şi, în cîţiva paşi simpli, să-i transmiteţi Moşului mesajul vostru. Nu trebuie decît să apăsaţi pe butonul „înregistrează” şi timp de cîteve clipe să vă gîndiţi la ce vă doriţi voi cel mai mult de la Moş Crăciun.
Pe 27 decembrie juriul „Adevărul”, aprobat de Moş Crăciun, va face pe adevarul.ro clasamentul cu cele mai frumoase mesaje, iar cei care se vor regăsi pe primele locuri vor avea parte de surprize din partea redacţiei noastre: cărţi cu poveşti fabuloase, cu super-eroii voştri preferaţi, CD-uri şi audiobook-uri bilingve, păpuşi Disney şi multe alte cadouri pe care le meritaţi! 

Pentru cel mai distribuit mesaj video, cu cel mai mare număr de share-uri în Facebook, Moş Crăciun ne-a lăsat sub brad cadoul cel mare: o excursie la Disneyland, Paris (împreună cu familia)!
Sărbătorile de iarnă, cea mai frumosă perioadă a anului, atunci cînd ne e mai uşor să visăm şi să ne dorim, încep astăzi cu aplicaţia video adevarul.ro pe care vă invităm să o folosiţi cu drag!

Mai multe