Modul în care porți geanta poate indica trăsături de personalitate pe care le ai. Zevo te inspiră

28 martie 2022   Dileme on-line

Iubitoarele și iubitorii de fashion vor găsi la magazinul online Zevo acele accesorii nelipsite din fiecare zi, realizate cu atenție la detalii și cu designuri inedite - GENȚILE!

Fiecare zi necesită un nou outfit în funcție de locurile în care trebuie să mergi și de activitățile pe care le ai. Totuși un lucru este cert - geanta nu trebuie să lipsească. Oamenii au preferințe diverse, dar, cînd vine vorba despre genți, același model de la Zevo poate fi purtat în sute de stiluri diverse, în funcție de persoana care îl poartă. Contează mult cu ce o combinați, la ce articole vestimentare o alăturați. Chiar și modul în care purtați geanta și preferințele în acest sens pot reda anumite trăsături de personalitate.

How to slay the day

Fiecare zi trebuie să fie un nou prilej de a deveni o mai bună versiune a ta, de a evolua din toate punctele de vedere. Ținuta din fiecare zi poate influența chiar și starea de spirit din ziua respectivă, deci alegeți cu atenție articolele vestimentare și accesoriile pe care le purtați zilnic. La Zevo veți găsi fel și fel de genți atît pentru femei, cît și pentru bărbați, care să fie accesoriile perfecte indiferent de preferințele vestimentare.

You can slay the day cu ajutorul genților Zevo. Chiar și ținutele basic, monocromatice, pot ieși din anonimat dacă alăturați acestora o geantă Zevo care va fura toate privirile. Fiecare accesoriu de acest gen semnat Zevo este creat exclusiv manual în atelierele proprii, din piele naturală. Astfel că un articol de acest gen va rezista timp îndelungat și vă veți putea bucura de acesta pentru mult timp.

Ce trăsături de personalitate poate indica modul în care porți geanta

Pentru că aceeași geantă poate arăta complet diferit de la o persoană la alta datorită stilului adoptat și a felului de a fi, aflați că modul în care o geantă este purtată poate spune multe despre o persoană.

  • Geanta pe umăr

În general, persoanele care sînt foarte ocupate mereu și care rezolvă cîteva probleme și task-uri chiar și atunci cînd se deplasează dintr-un loc în altul, persoanele practice, preferă în general să poarte geanta pe umăr. Veți descoperi la Zevo zeci de variante de astfel de genți comode ce pot fi purtate pe umăr care au și o compartimentare practică astfel încît să găsiți în ele ceea ce aveți nevoie imediat.

  • Geanta în mînă

Cei care poartă geanta în mînă sînt persoane sigure pe propriile forțe, care nu se tem să atragă privirile asupra lor. Sînt persoane încrezătoare și chiar responsabile. În acest sens puteți alege de pe site din gama de genți tip poștaș sau chiar cele office.

  • Geanta purtată pe antebraț

Persoanele chic care știu să își pună în vedere atuurile și chiar accesoriile pe care le poartă. Persoane care nu trebuie să facă prea mult efort pentru a obține ceea ce își doresc datorită autorității pe care sînt conștiente că o au. Nu ar fi de mirare ca astfel de persoane să aleagă chiar gențile îndrăznețe de la Zevo, cele în culori vibrante, cu detalii interesante pe care să le poarte pe antebraț.

Fiecare persoană își alege stilul, important este să alegeți și produse de calitate care să vă pună în evidență și care să completeze perfect ținutele. Zevo poate fi partener de încredere în ceea ce privește accesoriile. Descoperiți pe site variantele disponibile.

Contact:

0721570026

office@zevo.ro

Mai multe