Modificări în grila de toamnă a RFI România

4 septembrie 2017   Dileme on-line

RFI România lansează Actualitatea de prînz. Fapte, evenimente, declarații. Ce se întîmplă? De ce s-a întîmplat? Actualitatea de prînz redă imparțial realitatea de zi cu zi. Programul are durata de 30 de minute, va fi difuzat de luni pînă vineri de la ora 13 si conține jurnalul de prînz urmat de o dezbatere cu invitatul zilei. Un reportaj special va fi difuzat in fiecare vineri si va încheia modulul de prînz consacrat actualității. Realizatorii emisiunii sînt Lea Berzuc şi Cătălin Lența, doi jurnaliști cu experiență radio de peste 20 ani.

A doua modificare în grila de toamna vizează emisiunile specializate pe subiecte de mediu, economie, asigurări, tineret şi coaching, care vor fi difuzate de luni pînă vineri în același format, cu aceeași durată şi cu aceiași realizatori, dar începînd cu ora 17,30.

RFI România rămîne o voce a analizei critice de calitate și a dezbaterii autentice. Programele în limba română difuzate în fiecare zi de la ora 7 pînă la ora 20 sînt concepute și realizate în comun de două redacții, una la București și alta la Paris. Știrile prezintă actualitatea într-un mod imparțial și serios, printr-o abordare atentă, echilibrată, care pune accentul pe verificarea informațiilor și punerea lor în context.

RFI România poate fi ascultat în FM la București, Iași, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara şi Chișinău. Alte 60 de posturi de radio locale din țară preiau o parte din programe. Emisiunile pot fi ascultate în direct sau podcast şi pe www.rfi.ro.

Mai multe