Moda de vară – cum să arăți la modă în zilele toride de vară?

1 iunie 2021   Dileme on-line

Atunci cînd temperaturile ajung uneori la peste 35 de grade Celsius, nu prea știm cum să ne îmbrăcăm. Iar în zilele toride de vară, cel mai adesea, visăm să stăm în costum de baie, la marginea unei piscine.

Să fii cea mai stilată la birou, la întîlniri, la petreceri sau la evenimente speciale, poate să fie destul de greu.  Dar, pentru a fi cea mai stilată și cea mai fashion în zilele toride de vară, există cîteva sfaturi de care trebuie să ții cont. În acest fel, nu va fi deloc greu să fii la modă, în ciuda căldurii de afară. 

Care sînt cele mai lejere ținute și cele mai confortabile pentru a înfrunta canicula? 

Atunci cînd este foarte cald afară, cel mai adesea, ne dorim să purtăm haine confortabile din materiale lejere și materiale naturale, precum inul sau bumbacul. Preferăm deci rochițele mai lejere, pantaloni scurți damă, topuri scurte, dar șic, pentru cel mai frumos look citadin și adaptat căldurii de afară.

Atenție însă, deoarece nimeni nu spune că nu poți purta cele mai colorate ținute. Ba, din contră. Poți alege florile colorate, nuanțele cele mai vii care se pot purta pe cele mai elegante piese pentru a obține cel mai șic și cel mai stilat look estival.

Alege cel mai fluide piese vestimentare

Atunci cînd este foarte cald afară, nu purta haine strîmte. Privileagiază deci blugii mai lejeri sau pantalonii din in, purtați cu cele mai stilate tricouri. Poți găsi inspirație aici https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/tricouri. Cei mai stilați pantaloni scurți de damă sînt cei cu flori, cu cele mai frumoase motive cu dungi sau uni sau cei din denim. 

Dar mai poți alege și o rochie lungă cu flori în nuanțe frumoase de pastel sau o salopetă cu pantaloni scurți. Rochiile sînt cele mai confortabile, cele mai elegante și sînt și cele care ne conferă cel mai elegant aspect. Sînt cea mai bună alegere atunci cînd vrei să ai cea mai frumoasă alură pe timp de vară. 

Poți alege și pantaloni scurți de damă cu talia inaltă care vor pune cel mai bine în valoare orice top de morfologie. Pantalonii scurți din in sau din bumbac te vor ajuta să fii cea mai elegantă. Iar modelele cu curea, care vor sublinia talia, sînt cele care vor veni cu un plus de glamour.

Bine aleși, cei mai stilați pantaloni de damă sînt cei care vor pune cel mai bine picioarele în evidență, se pot purta și varia la infinit și au un potențial forte în materie de modă. Poți alege indemodabilii pantaloni scurți de blugi, modelele brodate și romantice sau modelele cu talia înaltă. 

Iar dacă vrei să schimbi puțin lucrurile și nu vrei să porți clasicii pantaloni scurți, poți alege fusta tip pantalon. Este extrem de confortabilă și de stilată și nu ai nici un motiv să nu o porți sau să nu o iubești. Este piesa vestimentară în care te poți simți în largul tău pentru a merge la birou sau la o petrecere seara.

Ce culori porți ca să fii la modă?

Dacă ai descoperit care sînt piesele care îţi vor completa garderoba, trebuie să acorzi puțină atenție şi paletei coloristice. Vară se poartă nuanţele pastel, cu acestea nu vei da niciodată greş. Dacă îţi doreşti să creezi ţinute vibrante, efervescente, te vei orienta către imprimeuri. Motivele florale, animal print-urile, dar şi cele geometrice continuă să îşi găsească locul în tendinţe. Totuşi, dacă vrei să fii în top te vei orienta către culorile anului: galben și gri.

Mai multe