Maratonul de citit

21 aprilie 2015   Dileme on-line

Cititori de cursă lungă, reîncepe ,,Maratonul de citit”! Librăriile Humanitas și rețeaua Booktopia.ro vă invită pe 23 aprilie, de Ziua Mondială a Cărţii, să batem recordul de 44 de ore de lectură neîntreruptă. Tu citeşti - şi noi donăm! Pentru fiecare participant, Humanitas dăruieşte o carte cuiva care are nevoie de ea. Anul acesta, ,,Maratonul de citit” susține ,,Podul de cărți”, un proiect ce-și propune să strîngă 500.000 de cărți în limba română pentru bibliotecile din Republica Moldova. Dacă te înscrii la maraton, trimiți și tu o carte peste Prut! Tot ce trebuie să faci este să vii joi, 23 aprilie, de la ora 12, în cea mai apropiată librărie Humanitas, și să citeşti un fragment dintr-o carte pe care o consideri importantă – şi ţii morţiş s-o împarţi cu ceilalţi.

Programul librăriilor se adaptează nevoilor cititorilor. Înscrie-te la ,,Maratonul de citit” pe http://www.booktopia.ro/MaratonulDeCitit și cheamă-ți prietenii să sărbătorim Ziua Mondială a Cărții pînă la miezul nopții! Surprizele pentru maratoniști se țin lanț – de la reduceri de 20% pentru toate cărțile din librăriile Humanitas și premii pentru cunoscătorii jocurilor ,,În fața blocului”, pînă la întîlniri cu scriitori de seamă în fiecare librărie Humanitas. Și pentru ca orele de lectură să fie neîntrerupte, Red Bull ne energizează.

Cărţile vor fi donate de Librăriile Humanitas prin editurile partenere: Editura Humanitas, Humanitas Fiction, Polirom, Nemira, Litera, Rao, Herald, Trei, Curtea Veche Publishing și Vremea.

O campanie de promovare a lecturii inițiată de rețeaua Booktopia.ro și Librăriile Humanitas.

Mai multe