Leggings, blugi sau pantaloni de jogging? Ce pantaloni să alegi cu cizmele de damă?

1 martie 2022   Dileme on-line

Pentru ca ținutele tale să arate perfect, merită să înveți arta purtării botinelor și cizmelor. Aceste modele sînt o categorie de produse foarte diversă - căci poți alege de la o talpă plată și pînă la modele cu tocuri înalte. Dar ce pantaloni ar trebui să alegi pentru a crea look-ul perfect? Cum trebuie să porți cizmele cu pantaloni? Citește în continuare pentru a afla cele mai importante aspecte.

Ce modele de botine poți alege în 2022?

Printre modelele de botine damă ieftine pe care le poți alege se numără cele cu talpa plată sau cu tocuri înalte. Pe care dintre ele merită să le cumperi ține în primul rînd de capacitatea ta de a merge cu tocuri înalte și de frecvența purtării acestora. Pentru femeile care preferă zilnic pantofi sport comozi, sînt recomandate botinele joase. Multe modele au toc stabil, de cîțiva centimetri, gros, iar acesta este un compromis perfect între botinele plate și înalte. Confort și aspect la modă garantate pentru toată lumea!

Cum să porți botinele cu pantaloni?

Botinele pot fi purtate împreună cu o pereche de pantaloni în 3 moduri sigure pentru a arăta bine:

  • Pantalonii sînt purtați în interiorul botinelor

În acest caz, pantalonii ar trebui să se potrivească perfect cu silueta ta. Blugii sau pantalonii din alte materiale, precum piele naturală, piele ecologică, bumbac gros sau lînă, vor fi cei mai buni. Croiul este important, deoarece dacă vor fi prea largi pot ieși din cizme sau se pot șifona într-un mod inestetic. 

  • Pantaloni cu picioarele suflecate

Problema pantalonilor prea largi poate fi rezolvată cu ușurință - pur si simplu îi rulezi. O rețetă pentru o ținută la modă, cu o notă de nonșalanță, sînt pantalonii cu picioarele suflecate - de exemplu blugi mom sau boyfriend - cu botine din piele întoarsă cu toc gros.

  • Pantaloni 3/4 sau 7/8

Un alt mod inteligent de a-ți împiedica pantalonii să se încrețească sau să iasă din botine este să alegi un model care nu este destul de lung. Pantalonii mai scurți ca lungime - de exemplu la croiala culottes - pot fi purtați cu succes și cînd vremea este mai rece. Pune-ți doar colanți sub ei și încălțăminte călduroasă în picioare.

Ce pantaloni trebuie să alegi pentru botine?

Dacă te întrebi ce pantaloni merită să alegi pentru o pereche de botine damă ieftine, cum sînt cele de pe https://www.epantofi.ro/tommy_hilfiger.html și care vor funcționa bine, verifică următoarele opțiuni:

  • Blugi skinny slim fit 

Primul model de pantaloni de pe listă sînt blugii skinny slim fit. Atunci cînd îi alegi, merită să îți îndrepți atenția spre un model din material mai gros decît, de exemplu, vara. Blugii cu lycra vor fi perfecți - astfel de pantaloni sînt flexibili, se potrivesc bine siluetei și sînt confortabili de purtat. 

  • Leggings

A doua opțiune care arată grozav cu botinele sînt leggings. Pentru ca stilul să fie elegant și să nu fie controversat, ar trebui să fie confecționați dintr-un material gros care să nu se lase, de preferință într-o culoare închisă. În plus, se mai recomandă să porți un top mai lung cu acești pantaloni: un hanorac sau un pulover oversize. În acest mod simplu, poți obține un look la modă cu botine plate sau cu toc înalt. 

  • Pantaloni din piele sau din imitație de piele cu picioare înguste

Femeile poartă pantaloni de piele cu botine. Nu doar negri - roșu, vișiniu, verde închis și grafit sînt, de asemenea, în tendință. Astfel de pantaloni - din piele naturală sau ecologică - sînt un punct forte în styling, așa că celelalte elemente ar trebui să fie mult mai simple. Botinele din piele întoarsă mate cu toc gros arată grozav cu pantaloni de piele.

Mai multe