Karpatia Horse Show 2017

29 septembrie 2017   Dileme on-line

Participanți din 15 țări se pregătesc pentru a lua startul la ediția din 2017 a Karpatia Horse Show. De vineri, 29 septembrie, pînă duminică, 1 octombrie,  Karpatia Horse Show este locul ideal de întîlnire pentru toți cei cei pasionați de echitaţie, dar şi pentru cei care-şi doresc să petreacă timp de calitate și să trăiască experiențe pline de suspans și adrenalină.

Unii dintre cei mai titrați designeri de traseu și arbitri internaționali din domeniu își dau concursul pentru a oferi concurenților și spectatorilor cele mai ridicate standarde de competiție. Karpatia Horse Show va găzdui două tipuri de competiții oficiale: Concursul Complet Internațional (disciplină olimpică din 1912) și Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial.

Pentru publicul care va ajunge pe domeniul de la Floreşti, județul Prahova, organizatorii au pregătit activităţi speciale. De la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, drive test cu maşini de teren şi de lux pînă la accesul într-o zonă comercială variată cu creatori de frumos şi creatori de gust, Karpatia Horse Show înseamnă o experiența unică.

Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de peste 130 de hectare ale domeniului, fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membrii familiei.
Și copiii se vor bucura de numeroasele activități dedicate lor: de la agrement cu ponei și cai sau plimbări cu gatoruri, la ateliere inspirate de natură, un labirint uriaș de parcurs și multiple activități de aventură.

Accesul turiştilor pe Domeniul Cantacuzino Floreşti se face cu uşurinţă. Acesta este situat în apropierea staţiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucureşti sau Braşov. În zilele de sîmbătă și duminică organizatorii au planificat și autocare cu plecare din București (Piața Victoriei) sau Ploiești (Parcare Kaufland Nord).

Detalii şi imagini de la ediţiile din anii trecuţi găsiţi pe www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse.

Mai multe