Jazz for kids

4 iunie 2013   Dileme on-line

JAZZ.RO vine cu un nou program în premieră în România - JAZZ FOR KIDS, care le va oferi  copiilor și părinților, deopotrivă, o întîlnire ludică, interactivă și plină de ritm cu jazzul și improvizația muzicală. Proiectul va fi lansat în iunie, cu prilejul Zilei Copilului, printr-un concert-creație al compozitorului și pianistului de jazz, Mircea Tiberian

Avîndu-i alături pe

la voce și vioară,

la saxofon,

la percuție și pe

la bas,

își va provoca audiența la interacțiune prin ingenioase dialoguri cu instrumentele. Muzica, armoniile și ritmul se vor transforma în povești, personaje sau ghicitori care vor traduce pe înțelesul micilor spectatori limbajul bogat al muzicii de jazz.

”, spune Mircea Tiberian.

Proiectul pilot al programului JAZZ FOR KIDS a avut loc sîmbătă, 1 iunie 2013, în mijlocul comunității de copii orfani din Valea Plopului, începînd cu ora 12.00 (Valea Screzii, comuna Posești, Jud Prahova – Asociația Pro-Vita). 

Spectacolul JAZZ FOR KIDS va fi prezentat și în București:

, începînd de la ora 10.30, în cadrul Street Delivery, în Parcul Grădina Icoanei și

, începînd cu ora 11.00, în cadrul ArCuB Live Open Air Jazz Blues & More, în Piața George Enescu.  

Accesul la toate spectacolele JAZZ FOR KIDS este gratuit.

Cu prilejul lansării proiectului pilot la așezământul de la Valea Plopului, JAZZ.RO organizează și o campanie de strîngere de cărți care vor fi donate comunității de copii orfani cu prilejul spectacolului. Donațiile de cărți se pot face la punctele de colectare din clubul LaScena (Calea Călărașilor, nr. 55), în fiecare zi între orele 12.00 – 22.00, începînd cu joi, 30 mai și până duminică, 7 iulie 2013.

Aflați mai multe despre

Mai multe