Insulele fericiţilor: o seară cu Gellu Naum

24 februarie 2012   Dileme on-line

Institutul Blecher vă invită miercuri, 29 februarie, la 19.30 în Club Control, str. Academiei nr. 19 (Pasajul Victoriei), la "Insulele fericiţilor". Muzică şi poezie cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu şi Dan Coman.

Invitatul invizibil: Gellu Naum

Un eveniment moderat de Corina Bernic şi Claudiu Komartin

Primul eveniment din seria de întîlniri care vor urma în Clubul Control. Aici veţi întîlni personalităţi dintre cele mai interesante sau controversate din zona culturală românească şi străină. Într-o ţară în care dialogul a devenit din ce în ce mai rar şi greu de realizat, poezia va fi mediul de comunicare pentru cei care iubesc şi trăiesc arta. De acum, veţi putea urmări pe aceeaşi scenă la Clubul Control - muzicieni şi poeţi, artişti plastici şi prozatori, regizori şi actori, pentru dialog, muzică, dezbateri, poezie, jam sessions.

De ce 29 februarie 2012, "într-o frumoasă miercuri cu un buchet de flori" (Gellu Naum): pentru că ne vom mai bucura de această dată abia peste 4 ani.

Invitaţii: Ada Milea şi Bobo Burlăcianu pentru că respiră poezia, Dan Coman pentru că o trăieşte, Gellu Naum pentru că încă ne mai strînge pe toţi împreună.

Mai multe