Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi

26 octombrie 2023   Dileme on-line

Întotdeauna se găsesc ocazii perfecte pentru a face gesturi frumoase bărbaților din viața ta. Aniversări, sărbători de iarnă, reușite sau pur și simplu surprize neașteptate, prin care îți arăți aprecierea sau dragostea, toate reprezintă motive suficient de bune de a oferi lucruri în dar prezențelor masculine din viața ta.

Totuși, impasul apare atunci cînd îți pui întrebarea: ce cadou să-i iau? Problema cadoului ideal devine și mai apăsătoare, mai ales atunci cînd este vorba despre persoane importante, cărora vrei să le aduci bucurie prin gestul tău și să îi nimerești la fix. Așa că venim în ajutorul tău cu o serie de idei care te vor scoate din impas:

Idei de cadouri pentru partener

Pe partenerul tău se presupune că îl cunoști cel mai bine și ești la curent cu tot ceea ce își dorește. Însă, pe măsură ce trec anii, devine din ce în ce mai dificil să vii cu o idee originală. Cu toate acestea, sînt cadouri cu care nu prea ai cum să dai greș, iar primele pe listă sînt parfumurile. Alege-l în funcție de vîrsta partenerului și de personalitatea lui: un parfum clasic de barbati se potrivește perfect celor cu vîrsta de peste 30 ani. Totuși, există parfumuri puternice pentru barbati, cu note atipice, care se pretează perfect unei personalități îndrăznețe, deschisă întotdeauna la noi experiențe. Și, pentru că tot am menționat despre experiențe, o idee excelentă de cadou este o experiență de unul singur sau în cuplu: o zi la SPA, un voucher la un circuit auto, o masă în doi la un restaurant fine dining, un city-break, bilete la un concert al trupei lui preferate sau un curs de fotografie. Alte variante de cadouri inspirate pot fi gadgeturi precum un smartwatch, o dronă, o boxă portabilă sau o pereche de pantofi sport dintr-o colecție mai rară.

Idei de cadouri pentru tatăl tău

În general, tații vor aprecia cadourile clasice, utile sau cele care le aduc aminte de perioada lor de glorie și de pasiunile lor. Dacă vrei să mergi într-o direcție clasică și știi că apreciază alcoolul fin, oferă-i în dar o sticlă de vin de calitate, care are cel puțin cîțiva ani vechime. Alte idei inspirate pot fi o cravată din mătase, un portofel de piele sau o carte de colecție. Altfel, dacă știi că îi place să meșterească, o unealtă multifuncțională de înaltă calitate sau o bormașină vor avea succes. Tații pasionați de artele frumoase vor aprecia un aparat foto de colecție, un pick-up, o serie clasică de viniluri, o carte bună sau un tablou realizat de un artist local.

Idei de cadouri pentru frate

Dacă ai un frate și vrei să-l surprinzi cu un cadou frumos, ține cont de pasiunile sale. Îi place să conducă și îl pasionează mașinile de colecție? Du-l la o experiență de circuit auto. Îi place adrenalina? Oferă-i în dar un salt cu parașuta. Dacă este pasionat de muzica, caută la tîrgurile de antichități viniluri cu muzică, iar, dacă îi place gaming-ul, cumpără-i un joc nou lansat pentru consola lui. O altă variantă de cadouri utile pe timp de iarnă poate fi un pulover călduros, o pereche de mănuși din piele sau un fular de cașmir. 

Idei de cadouri pentru amici

Cu siguranță, amicii tăi s-au sfătuit cu tine în ceea ce privește anumite lucruri pe care intenționează să le cumpere, în special la capitolul îmbrăcăminte, cărți citite sau parfumuri. Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal. O carte de business sau de dezvoltare personală, un set de cosmetice de lux pentru bărbați, o pereche de căști wireless sau o sticlă de alcool fin reprezintă idei de cadouri cu care îl vei surprinde plăcut pe prietenul tău cel mai bun. 

Există cîte un cadou pentru fiecare personalitate masculină din viața ta. Dacă îți dorești să le găsești mai ușor, fii atentă pe tot parcursul anului la dorințele, gîndurile și pasiunile lor, iar sarcina de a găsi cadoul ideal va deveni mult mai ușoară.

Sursa foto: Freepik

Mai multe