Hanorace cu glugă fără fermoar pentru femei la modă

3 ianuarie 2023   Dileme on-line

Odată cu sfîrșitul verii și apropierea toamnei, sîntem tot mai dornici să căutăm în garderobă articole mai călduroase care să ne protejeze de vîntul rece și de ploaie. O piesă vestimentară esențială care este perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă este hanoracul cu glugă. Află ce hanorace cu glugă cu fermoar pentru femei vor fi la modă în această toamnă!

Hanorace cu glugă cu fermoar pentru femei – pe care dintre ele să o alegi?

Se pare că  a decide ce hanorace pentru femei ar trebui să fie în garderoba noastră pare ușor. Cu toate acestea, de îndată ce ne uităm la cît de mare este alegerea, decizia devine brusc mult mai dificilă.

În primul rînd, ar fi o idee bună să aveți mai mult de un hanorac în garderobă. Atunci nu vei mai avea dilema dacă tricoul pe care îl alegi se potrivește doar pentru sala de sport, sau și pentru muncă sau o întîlnire cu prietenii. Alegerea uriașă de croieli și culori cu care te vei confrunta atunci cînd răsfoiești hanoracele cu glugă îți va asigura că o astfel de ținută poate sta la baza multor ținute.

Hanoracele cu glugă mai potrivite tind să aibă un caracter mai sportiv și vor fi o alegere mai bună pentru sala de sport, ciclism sau o excursie la munte decît ca îmbrăcăminte exterioară pentru muncă. Hanoracele supradimensionate sînt extrem de la modă, așa că, atunci cînd sînt asociate cu accesoriile potrivite, pot fi purtate și în alte ocazii decît cele în care faceți exerciții fizice.

Hanorace cu glugă fără fermoar - ce culoare să alegi?

Nu numai că hanoracele cu glugă sînt disponibile în numeroase croieli, dar putem alege dintr-o paletă aproape infinită de culori. Merită să aveți mai multe bluze diferite

în garderobă, astfel încît să le puteți asorta cu diferite modele pentru diferite ocazii. Cu cît ai mai multe opțiuni de culoare, cu atît ești mai sigur că nicio situație nu te va surprinde!

Mai presus de toate, merită să ai în garderobă un hanorac într-o culoare stinsă, care poate fi asortat cu accesorii cu modele intense. Negrul este cu siguranță o astfel de nuanță. Un hanorac negru este un adevărat must have! Un model gri sau albastru marin este, de asemenea, o opțiune sigură.

Dar pentru ca lucrurile să nu devină prea plictisitoare, optează pentru hanorace în culori pastelate, care sînt extrem de la modă. Nuanțele strălucitoare, de fetiță, sînt perfecte pentru a ieși în rochii de vară - apoi poți să arunci pe tine un hanorac ca acesta într-o seară răcoroasă. Îți plac culorile mai îndrăznețe? Optează pentru un hanorac roz sau galben neon - cu siguranță te vei face remarcată!

Hanorace cu glugă pentru femei - stiluri la modă

Știm deja că hanoracele cu glugă cu fermoar pentru femei sînt potrivite nu doar pentru a merge la sală, ci și pentru muncă. Dar cu ce ar trebui să le porți ca să nu arăți ca și cum ai uitat să te schimbi după ora de fitness?

Puloverele cu glugă cu fermoar pentru femei arată grozav cu rochii tricotate, fuste și blugi. Nu-ți fie teamă să o porți cu stilettos sau cizme înalte - influencerii adoră asta!

Mai multe