G.O.D. - ultimele trei reprezentaţii

10 ianuarie 2012   Dileme on-line

Am primit pe adresa redacţiei următorul comunicat de presă, pe care vă rugăm să-l citiţi cu un ochi prundent şi amuzat. După care puteţi să sunaţi şi să vă faceţi rezervare la G.O.D.

"După trei ani, Teatrul LUNI se conformează somaţiilor Comandamentului de Pompieri Bucureşti. Actorul Toma Dănilă nu-şi mai dă foc pe scena de la Green Hours! Ultimele 3 reprezentaţii ale spectacolului G.O.D.!

La trei ani de la premieră şi după arsuri repetate, tînărul actor Toma Dănilă, împreună cu regizorul Marcel Ţop şi conducerea Teatrului LUNI de la Green Hours, au hotărît suspendarea spectacolului G.O.D., după un ultim şir de 3 reprezentaţii, care vor avea loc după următorul calendar: 11 ianuarie, 20 februarie şi 20 martie a.c.

Pentru aceste reprezentaţii vom avea pus la dispoziţie un extinctor de ultimă generaţie.

Toma Dănilă, cunoscut din teatru şi seriale tv, a decis că trebuie sa aibă mai multa grijă de el însuşi şi de integritatea sa fizică, urmînd să se însoare şi să înceapă o viaţă de familie, liniştită. Cel mai încîntat de oprirea spectacolului este însă actorul Marius Bodochi, care apare în G.O.D. doar pe suport video, hotărînd să se retragă de pe scenă imediat după premieră, cînd a suferit un şoc, văzîndu-şi colegul arzînd la nici un metru distanţă de el.

Şi totul pentru artă!?

“It surely happens once in a lifetime.” The Missouri Guardian
"The critics that were present at The Kampala Theater Festival have unanimously agreed that "G.O.D" deserves a full 5 star rating." (http://www.bukedde.co.ug/ )"

Mai multe informaţii pe http://greenhours.ro/

Mai multe