Finestore.ro: Băuturi de savurat în tihnă, de Sărbători. Ce vin se potrivește la masa de Crăciun?

18 decembrie 2020   Dileme on-line

Miros de brad, masă plină cu de toate, căldura de acasă și bucuria de a fi împreună cu cei dragi reprezintă ingredientele pentru un Crăciun de poveste.

Chiar dacă anul 2020 este puțin diferit, nimic nu ar trebui să știrbească bucuria de a fi alături de familie și de a savura împreună un pahar de vin bun și un „pahar” de vorba. FineStore.ro vine în întîmpinarea nevoilor voastre cu o varietate mare de soiuri de vin, dar și alte băuturi, idei de cadouri și pachete care să va facă sărbătorile de iarnă mai frumoase.

Alegerea băuturilor pentru sărbători nu trebuie să ne dea bătăi de cap, mai ales cînd totul este atît de simplu și la îndemînă, pe FineStore.ro. Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice are în stoc peste 4.500 de produse, de la brand-uri precum Vertigo, Dictador, Mozart, San Martino și multe altele, toate la prețuri mai bune decît în magazine. De la palincă pînă la vin, de la șampanie pînă la rom, de la whisky și cognac pînă la vodka și gin - toate pot fi comandate online și livrate la ușa voastră în 1-2 zile lucrătoare. Pentru comenzile ce depășesc 199 de lei, livrarea este gratuită. Iar dacă nu ați găsit încă darurile perfecte pentru Crăciun, aruncați o privire și la secțiunea Coșuri Cadou, unde veți găsi mai bine de 100 de idei inspirate, sub formă de pachete elegante și frumos ambalate, numai bune de așezat sub brad.

Vinuri alese pentru masa de Crăciun

FineStore.ro vine cu o ofertă bogată de băuturi alcoolice ieftine, astfel încît să nu cheltuiți o avere pentru aprovizionarea de sărbători. Aici găsiți 1.400 de tipuri de vin, fie de la producători locali, fie din Republica Moldova, Chile, Argentina, Franța, Australia, Portugalia, Spania etc. Fiecare sortiment de vin este rezultatul combinației între soiul de strugure, sol, condiții climatice, proces de obținere și maturitate. Un vin roșu, sec, trebuie să se regăsească pe masa de Crăciun, pentru că acompaniază foarte bine preparatele din carne de porc. De asemenea, dacă va place să stați la povești alături de o cană cu vin fiert, tot un vin roșu este cel mai potrivit. Cele mai bune soiuri pentru fiert sînt Barolo, Cabernet, Merlot și Pinot Noir.

Dacă sînteti o persoană care nu consumă băuturi alcoolice decît la ocazii speciale, adăugați pe lista de cumpărături o sticlă de șampanie Moet, pentru a ciocni cu cei dragi la mesele de sărbătoare. Iar dacă vreți să faceți un cadou „spumos”, pe FineStore.ro găsiți și coșuri care conțin șampanie Moet și alte delicatese și/sau accesorii.

Mai multe