Economiseşti în siguranţă timp de 2 ani

18 octombrie 2011   Dileme on-line

Orice îţi propui să faci, faci mai bine cînd ai un plan de siguranţă, iar economiile pe termen lung sînt o componentă importantă a securității tale financiare. În plus, ele reprezintă o rezervă de bani în cazul în care apar situaţii neprevăzute şi ai nevoie de ei.
 
Depozitul MAXIPLUS BCR îţi oferă condiţii avantajoase şi o flexibilitate mare pentru orice sumă vrei să depui. Este simplu, pentru un depozit la termen de 2 ani, la scadenţă primeşti o dobîndă de 14%* la suma depusă, ceea ce poate însemna un avantaj considerabil pentru planurile tale. Iar dacă ai nevoie urgentă de bani, nu-ţi face griji - îi poţi retrage oricînd şi chiar şi în această situaţie primeşti o dobîndă anuală care variază între 3% şi 6%. Această dobîndă depinde de perioada de timp care a trecut de la crearea depozitului pînă în acel moment. Iar dacă depozitul tău a ajuns la termen, comisionul de retragere a numerarului este 0.
 
E foarte simplu: dacă depui o sumă de 1.000 de lei în depozitul MAXIPLUS BCR, 24 de luni mai tîrziu, cîştigi 140 de lei în plus (din care se reţine impozitul de 16%) pentru o nouă pereche de pantofi sau acel colier care ţi-a plăcut la ultimul drum în mall.
 
Pentru că nu există o sumă minimă pentru constituirea depozitului, acum totul este mult mai uşor. Astfel, oricînd poţi pune bani deoparte, fără vreun efort în plus!

Mai multe