D’ORA: emigranta româncă, din 25 aprilie în cinematografele din București

23 aprilie 2014   Dileme on-line

Actrița și regizoarea Delia Antal, stabilită de zece ani în Marea Britanie, anunță lansarea producției româno-britanice D’ORA în București.  Este filmul său de debut, care va începe să ruleze de pe 25 aprilie în principalele cinematografe din București și din țară, putînd fi vizionat la Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), Hollywood Multiplex - Mall Vitan, Cinema Europa, Cinema Patria și Cinema Scala.

Înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunistă, o tînără naivă prinde ocazia de a emigra spre Anglia. Călătorește cu o dubă, într-o cutie de carton. Ajunsă în Londra, visurile ei de bogăție și faimă sînt repede spulberate de realitatea vieții cotidiene în Londra. Această schimbare nefastă de la o viață în sărăcie în Romania la o viață în sărăcie în Londra și dorința ei de a-și ajuta familia de acasă o determină pe Dora să se folosească la maximum de fiecare oportunitate.

Produs de 28 Films Ltd.,

prezintă într-o manieră onestă încercarea unei tinere de a scapa din opresiunea țării natale pentru a-și urma visurile. D’ORA este

, care scoate la lumină probleme reale cu care se confruntă milioane de oameni în lumea globalizată de azi.

Detalii,

Mai multe