Diversificarea, acum o joacă de copii – ce am învățat de la generațiile mai vechi de părinți

14 iunie 2022   Dileme on-line

Cînd spui acum unui părinte că trebuie să înceapă diversificarea are mai degrabă teama dacă bebelușul va accepta mîncarea, nu cum o va prepara. Față de generațiile mai vechi de părinți, la ora actuală altele sînt grijile.

Întrebați un părinte acum despre primele achiziții pentru diversificare. Un set castroane bebelusi pare indispensabil. Însă în vremuri de demult apuse grija numărul unu era timpul dedicat pentru a pregăti masa unui bebeluș, precum și modalitatea prin care ar fi urmat să se întîmple asta. Nu existau încă blendere, mixere, aparat de gătit cu aburi, cum nu existau desigur nici recipiente ușor de spălat și întreținut.

Ce am învățat de la generațiile mai vechi de părinți

Cît de prețios este timpul – încît să nu ne mai preocupăm de lucruri mărunte. Decît să investim în cît de mult spălăm vesela pentru bebeluș, mai degrabă investim în boluri diversificare realizate din materiale de calitate, care se curăță ușor și se întrețin de asemenea ușor.

Bebelușii nu își vor aduce aminte de cîte vase ați spălat și cît de curată ați menținut bucătăria. Însă își vor aduce aminte de momente petrecute împreună, de zîmbetul vostru la fiecare grimasă a lor și încercare a mînca ceva nou. Una dintre cele mai importante resurse pe care să o oferiți celor mici este timpul vostru!

Mici lucruri pot face marile diferențe. Din nevoie, părinții erau inventivi și făceau dintr-o covată un loc perfect pentru odihna celui mic, din prosoape realizau ceea ce în zilele noastre numim marsupiu pentru bebeluș. Din fericire, acum lucrurile sînt diferite și există produse fel de fel, realizate cu multă atenție la detalii. Spre exemplu, bolurile pentru diversificare sînt prevăzute cu o ventuză la bază. Aceasta are o rezistență destul de mare, încît să nu permită vasului să fie vărsat. Cel puțin veți ști sigur că are timp îndelungat să se joace cu mîna în mîncare și din cînd în cînd să o guste.

Că dragostea de părinți față de bebelușii lor este mereu una enormă, greu de cuantificat sau de explicat în cuvinte suficient de expresive. Indiferent de vremuri și de cum se schimbă diverse tendințe un lucru rămîne cert și anume că o mamă sau un tată își poate iubi copilul mai presus de propria viață.

De la Little Prints, cu drag, calitate premium

Din drag pentru copii, din nevoia de a oferi celor mici tot ce mai bun din tot ce mai bun, au apărut și branduri de lux, cu produse premium. Unul dintre acestea este Little Prints. Cu o linie proprie de produse, dar și cu o gamă vastă de accesorii semnate Bibs, Frigg sau Mushie, Little Prints vine să ne surprindă cu o varietate de lucruri utile, dar și drăgălașe, pentru cei mici. Sînt sigure și pot fi folosite încă din primele zile sau săptămîni de viață ale bebelușilor. Pot fi comandate de aici: baby nest-uri, body-uri sau alte articole vestimentare, ciorapi, bentițe, precum și accesorii pentru diversificare.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

Mai multe