Descoperă plăcerea de a picta cu ajutorul e-shopului Pictorul Fericit. Alege picturile pe numere

8 septembrie 2021   Dileme on-line

Odată cu înaintarea în vîrstă parcă uităm să mai copilărim, să ne mai bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața. Din păcate, deseori ajungem la o rutină pe care o respectăm temeinic și parcă totul în viață înseamnă doar muncă și casă, investiții pentru casă și alte aspecte de acest gen. Uităm de relaxare, de bunăstare și de timpul de calitate pe care ar trebui să îl petrecem cu familia. Din cînd în cînd ar trebui să fim copii din nou și să ne bucurăm de orice realizare, cît de mică.

La finalul zilei contează doar cît de fericit ești și liniștea familiei. Alege activitățile care vă conectează, care rămîn ca amintire. Peste ani nu îți vei aminti de ce te-ai supărat azi la muncă, dar îți vei aminti cum zîmbeați toți în jurul mesei jucînd un joc de societate sau pictînd un tablou. Pictorul Fericit este acel e-shop care te ajută să descoperi pictura, plăcerea de a picta, chiar alături de familie. Pictura pe numere este un concept poate nou, dar pe care îl vei îndrăgi cu siguranță.

Descoperă picturile pe numere

Dacă accesezi www.pictorulfericit.ro vei descoperi un e-shop cu și despre pictură unde vei găsi printre accesorii și picturile pe numere. Acestea sînt un fel de cărți de colorat pentru adulți. Conceptul este cam același. Trebuie să aplici culoarea corectă în spațiul potrivit, conform corespondenței numerelor. Tabloul este gata delimitat, tu doar trebuie să îi dai culoare!

Din acest motiv poate fi o activitate de familie, pentru că fiecare completează cîte un colț și la final vă veți bucura împreună de ceea ce ați realizat. Un astfel de tablou vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru a-l picta și anumite culori, pînza numerotată, pensule de trei mărimi diferite și mock-up-ul. Cel din urmă este de fapt imaginea în miniatură care îți indică aspectul final pe care ar trebui să îl aibă tabloul.

Sînt disponibile mai multe categorii de astfel de tablouri dintre care poți alege. Poate preferi acele picturi pe numere cu icoane care redau o stare de calm și bine atunci cînd le vezi, deci poți descoperi toate variantele. Dacă nu, descoperă-le pe cele cu clădiri, peisaje, animale, pentru el, pentru ea, pentru copii și multe altele.

Accesorii pentru pictură - necesare în fiecare casă

Pictura este o modalitate de relaxare, motiv pentru care ar trebui să existe în fiecare casă cîteva accesorii pentru pictură. Oricare dintre membrii familiei să poată să se detașeze de probleme și stres printr-un mod productiv - pictura.

Găsești la Pictorul Fericit tot ceea ce ai nevoie, de la culori, la pensule, la pînză și chiar finish-uri. Va fi util chiar și un șevalet pentru a putea picta în orice loc. Accesează site-ul și alege tot ce ai nevoie. Beneficiezi de prețuri accesibile și de livrare prin curier, astfel încît să ajungă în scurt timp. Dacă plasezi o comandă peste 99 lei vei avea parte de transport gratuit. Comandă acum și bucură-te de pictură!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Mai multe