De ce să angajezi un instalator sanitar pentru renovarea băii

10 mai 2021   Dileme on-line

Cînd vine vorba de instalații sanitare, un instalator sanitar oferă sfaturi, planificare și implementare de la început pînă la sfîrșit. Cum îți imaginezi noua baie? Modernă, funcțională, jucăușă sau ca zonă de wellness? Într-o conversație personală cu un  instalator autorizat, se poate crea un concept individual de baie, care este complet adaptat dorințelor și cerințelor tale. Un instalator București cu experiență implementează acest concept - curat, profesional și la timp.

Renovarea băii

Dacă nu mai ești mulțumit de baia ta, nu este nevoie să te muți sau să o reconstruiești imediat. Cheamă un instalator sanitar și îți va arăta ce opțiuni ai cu remodelarea sau renovarea băii. De la instalarea de accesorii noi, un duș și pînă la pardoseală, instalatorul autorizat îți poate crea o baie nouă fără bariere, oferind numeroase opțiuni. Un instalator sanitar autorizat oferă soluții bine gîndite pentru fiecare buget. O renovare a băii trebuie să fie bine planificată. Un instalator București va verifica împreună cu tine, la fața locului, în ce condiții tehnice și structurale poate fi proiectată noua baie. Expertul va tine cont de dorințele tale și va realiza totul profesional. De asemenea, te va sfătui ce tip de cadă să cumperi, accesorii, mobilier pentru baie. Fiecare detaliu este discutat în amănunt. De la reparații pînă la renovarea completă a băii tale, de la întreținerea sistemului tău de încălzire pînă la instalarea unui nou calorifer, un instalator sanitar îți poate oferi servicii complete în domeniile sanitare.

Reparația unei țevi fisurate

Fisura unei țevi de la chiuvetă, o toaletă veche sau capul de duș defect sînt domeniile unui instalator sanitar. Un instalator îți poate schimba obiectele sanitare din baie sau bucătărie, îți poate desfunda chiuveta sau canalizarea și îți poate schimba o țeavă care s-a fisurat. Avantajul clientului este execuția profesională, durată lungă de viață a materialelor utilizate și posibilitatea de a schimba obiectele sanitare ani mai tîrziu. Cu puțin efort, îți poți moderniza și baia.

Reparații, reînnoire parțială sau renovare completă

Un instalator București îți este alături ca partener pentru facilitățile sanitare și de baie, de la sfaturi pînă la planificare și implementare. Pentru a a evita defecțiunile, ar trebui să soliciți întreținerea regulată a rețelei de încălzire. Întreținerea poate include spălarea caloriferelor pentru a preveni depunerea și pentru a îmbunătăți din nou performanța de încălzire. De asemenea, instalatorul poate instala filtre speciale care previn acumularea de nămol și astfel prelungesc durata de viață generală a unui sistem de încălzire.

Diferențele dintre scaunul cu rotile, persoanele în vîrstă și băile accesibile pentru persoane cu handicap sînt mari. Un instalator București poate satisface nevoile acestor persoane și lucrează îndeaproape cu tine pentru a planifica baia confortabilă, potrivită pentru utilizarea zilnică a persoanelor cu handicap. De asemenea, te poate sfătui cu privire la selecția de obiecte sanitare frumoase și practice. 

Bucură-te de apa pură de la robinet

Apa potabilă pură este o cerință de bază pentru sănătatea oamenilor, iar transportul apei se face prin conducte. Instalarea profesională și funcționarea corectă a sistemelor de apă potabilă pot reduce riscul apei potabile de proastă calitate. Un instalator autorizat poate arunca o privire „în spatele gresiei” și te poate sfătui cu privire la calitatea apei potabile. Poate să instaleze sisteme de filtrare a apei și se asigură că apa de băut curge curată și sănătoasă de la robinet.

Întreținerea regulată a instalațiilor sanitare te poate proteja de defecțiuni majore. Instalatorul autorizat îți poate oferi contracte de întreținere cu intervale individuale de întreținere, astfel încît să nu rămîi brusc în frig sau fără apă caldă. La cerere, un instalator sanitar poate înlocui sau poate repara sistemele defecte, cu condiția ca reparația să merite costul. 

Mai multe