Daruri elegante pentru un Crăciun corporate

3 decembrie 2014   Dileme on-line

Atunci cînd pe lista Moșului își fac loc, alături de familie și prieteni, angajații, asociații și colaboratorii, cumpărăturile de Crăciun pot deveni stresante și lipsite de farmec. 

Ca să mulțumiți toate gusturile și preferințele, dar, în egală măsură, să faceți o surpriză cu adevarat plăcută, care să iasă în evidență din șirul monoton de cadouri „standard” specifice sărbătorilor, puteți apela cu încredere la oferta de Crăciun propusă de

Vă punem la dispoziție o mare varietate de coșuri și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă. Venim în ajutorul dumneavoastră cu o ofertă amplă și avantajoasă de aranjamente florale, gourmet și asortate, îmbinate cu grijă de specialiștii nostri pentru a oferi o experință senzorială completă. Clienții, partenerii și colegii vor fi încîntați de această mărturie a aprecierii dumneavoastră. 

  [foto1]

Preț: 126,90 lei

  [foto2]

Preț: 136,90 lei

  [foto 3]

Preț: 126,90 lei

De-a lungul anilor, clienții nostri au rămas fideli acestei modalități de a-și arăta recunostința față de colaboratorii apropiați. Este confortabil, simplu, eficient și convenabil: vă oferim livrarea aranjamentelor de Crăciun chiar la recepția biroului dumneavoastră, garantăm calitatea produselor și modul de prezentare unic și elegant.

Facebook:

Site:

Mai multe