Cum te poate ajuta Poker-ul în afaceri

8 iulie 2021   Dileme on-line

Dacă vrei să ai succes în afaceri și în viață în ansamblu, ai nevoie să gîndești diferit și total opus față de cum gîndește majoritatea oamenilor. Ce ar trebui să faci este să devii un om disciplinat, care este concentrat pe afaceri. Succesul nu vine niciodată din noroc chior. Norocul apare tot la oamenii care iau deciziile bune pentru viața lor.

Am stabilit elementele principale. Dacă există un joc de cazinou care are nevoie de aceste elemente, de disciplină, rigurozitate și un mindset orientat spre succes, acel joc este Poker-ul.

Înveți să citești oameni

Să începi o afacere este foarte simplu. Nu ai nevoie de foarte multe lucruri, iar taxele pentru deschiderea unei firme în România sînt destul de mici. Jocul de Poker, chiar și cel de la Winbet Casino, îți pregătește psihicul pentru mediul de business și de aceea ar trebui să faci o paralelă între cele două atunci cînd te afli la o masă de Poker. Este foarte important să știi cum gîndesc oamenii, ce decizii iau și care este argumentul pe care aceștia îl folosesc în momentul în care fac o acțiune.

Jocul de Poker se bazează în mare parte pe interacțiunea dintre jucători și pe modul în care aceștia își influențează deciziile între ei. La o masă de Poker nu s-ar putea continua jocul dacă jucătorii nu ar lua decizii în baza cărților din mînă. Așadar, care este lucrul pe care trebuie să îl observi? Oamenii sînt foarte sensibili cînd vine vorba de bani. Trebuie să știi care sînt slăbiciunile lor sau cum poți face să atingi acele slăbiciuni. În momentul în care reușești să prezici deciziile cuiva, atunci ești cîștigător.

Știi cînd este momentul să te retragi

Poker-ul este unul dintre cele mai apreciate jocuri de cazinou în care se spune că nu trebuie să ai foarte mult noroc și că totul ține în totalitate de abilitatea ta de a gestiona situațiile. Este foarte important ca, atunci cînd ai banii în joc, să știi cînd trebuie să te retragi. De aceea foarte mulți oameni consideră că jocul de Poker este singurul joc de cazinou în care se cîștigă doar pe baza abilităților dobîndite la masa de joc.

În Poker poți să treci de la o rundă de joc la alta fără să plătești nici un ban. Așadar, poți să dai fold chiar și 8 mîini la rînd fără să fii nevoit să plătești vreun ban. Iar aceasta este una dintre calitățile pe care ar trebui să le aibă orice jucător. Să poată să renunțe suficient de mult încît să poată ajunge în punctul în care cărțile bune îi vor aduce victoria.

Gestionarea banilor

Banii și bugetul de la un meci de Poker sînt lecții foarte importante pentru un viitor antreprenor. Dacă vei fi capabil să respecți limitele impuse de gestionarea unui buget de cazinou, cel mai probabil vei reuși și să iei deciziile corecte cu privire la cheltuielile și încasările unei firme sau companii. Jocul de Poker este foarte distractiv și poate aduce foarte multe beneficii, dar aspectul financiar este o componentă foarte importantă.

Degeaba vei reuși să dai fold foarte des, dacă în momentul în care cîștigi nu vei obține un pot suficient de mare pentru a putea concura cu cel care are numărul mai mare de jetoane de la masa unde te joci. În același timp, trebuie să iei în calcul și faptul că jocul de Poker are big blind-uri sau small blind-uri, adică pariuri obligatorii unde jucătorul este obligat să plătească.

La fel ca într-un business, vor apărea tot felul de lucruri de care trebuie să te ocupi personal, iar Poker-ul este chiar acel joc unde totul depinde de jucător. Absolut fiecare decizie va influența jocul într-un fel sau în altul.

Integritatea este cheia

Să fii un om integru poate fi oare o calitate importantă pentru un antreprenor? În Poker sigur este. Așa cum vorbeam despre deciziile pe care trebuie să le iei în fiecare moment în jocul de Poker, așa se reflectă lucrurile și pentru business. Cît de mulți bani ar trebui să joci la mîna următoare, care sînt cele mai bune mîini care merită atenție? În ce să investești? Oare care sînt cei mai buni parteneri de afaceri, dar și oamenii de care să te ferești?

Trebuie să fii pregătit să dai răspunsuri clare la fiecare dintre cele menționate. În același timp, excesele nu sînt nici ele bune. Dacă stai prea mult timp la o masă de Poker și nu ai reușit să cîștigi nimic, este cazul să renunți și să te retragi de la masă.

Concluzie

Poker-ul este o modalitate foarte bună de a putea pune în balanță toate aspectele importante din industria de business. Ești nevoit să iei decizii cu privire la banii tăi. Există foarte mulți factori din același mediu cu tine care îți pot schimba mersul lucrurilor și este foarte important să iei decizii cu foarte mare atenție, indiferent de situație și de banii care sînt în joc.

Mai multe