Cum să fii mai inspirat de acest Black Friday

14 noiembrie 2019   Dileme on-line

De Black Friday eşti mereu între „ce îţi trebuie” şi „ce îţi place”, dar cu ceva mai multă inspiraţie poţi echilibra cu succes balanţa asta. La final te poţi declara chiar mulţumit, asta dacă te laşi mîngîiat de savoarea şi inspiraţia adusă de o ceaşcă de Nespresso. Şi, cum să nu fie aşa, cînd ai 28 de sortimente de cafea diferite din care să o alegi pe cea care să te aducă mai aproape de magia răsfăţului suprem?

În perioada asta, e greu să faci slalom printre site-uri, magazine, liste şi dorinţe apărute aşa, ca ciupercile după ploaie, însă încrede-te în puterea cafelei, această licoare care a supravieţuit timpului şi a făcut istorie în orice colţ de lume a ajuns. În multe ţări şi culturi din lume, cafeaua este nucleul unei ceremonii sacre. În Etiopia, „patria cafelei”, acest ritual includea ierburi şi condimente care să dea energie şi sănătatea, fiind totodată cel mai important eveniment social al comunităţii. În Arabia Saudită, cafeaua era folosită mai degrabă în scop mistic, stimulînd concentrarea şi conexiunea spirituală. 

Cu aşa exemple, e clar că poţi începe cursa după cărţi, CD-uri şi albume de artă - pe de-o parte - şi haine, electrocasnice şi tot felul de articole practice - pe de altă parte. Nu de alta, dar cu ceaşca de cafea preferată, incantaţia potrivită şi mixul de condimente perfect ales, e clar că acest Black Friday va fi unul de neuitat. 

Dacă îţi sună bine scenariul ăsta, Black Friday trebuie neapărat să înceapă cu gama Nespresso. De vineri, 15 noiembrie, ai pînă la -30% reduceri, surprize şi o mulţime de cadouri: discount de pînă la 30% la espressoare și accesorii Nespresso, concepute special de către designeri de top, dar și capsule de cafea originale Nespresso, cadou. Poți alege din 28 de sortimente unice din gama permanentă plus cafelele în ediție limitată, cu ajutorul cărora vei cunoaște experiența supremă a cafelei. 

Black Friday te aduce mai aproape de toate cîte ai nevoie sau descoperi pe loc că ţi-ar face viaţa mai frumoasă. Cafeaua te ajută să fii mai inspirat în alegerea lor, dar şi a oamenilor speciali pe care îi vrei neapărat în viaţa ta. În viaţa ta, la o cană de Nespresso, unde altundeva?!

Mai multe