Cum identifici rapid un nou cazino online și cum să rămîi siguranță

2 mai 2023   Dileme on-line

De-a lungul ultimilor ani jocurile de noroc au cunoscut o dezvoltare accelerată. Producătorii de jocuri de noroc au ieșit din ce în ce mai mult în evidență. Noi jocuri au apărut pe piață și noi concepte au fost lansate. Jocurile clasice în care predominau fructele colorate și șeptarii au fost vizibil îmbunătățite. Culorile au devenit mai vii și efectele vizuale sînt surprinzătoare.

Treptat, au apărut jocuri cu teme noi și cu personaje neașteptate. Pe role, în locul fructelor au început să apară zei, animale și personaje mitice. Creșterea numărului de producători de jocuri de noroc a fost însoțită și de o creștere a cazinourilor. Așadar, cazinouri noi au apărut pe piață, oferind diversitate în oferte jucătorilor.

Cum să cauți cazinouri noi

Diversitatea crescută poate fi sau nu o problemă. Cu cît piața devine mai ofertantă, cu atît mai încurcați pot fi jucătorii. Pachetele de bun venit au rolul de a atrage clienții sînt competitive. Unele oferă un bonus mai consistent în bani, altele oferă mai multe rotiri gratuite. Însă, cum poți găsi cazinouri noi fără a-ți expune datele?

Caută pe internet

Mediul online este o bogată resursă de informații. În plus, acesta oferă mereu actualizări din toate industriile existente. Așadar, te poți folosi de browser pentru a identifica noile cazinouri lansate pe piață. În alegerea lor se va ține seama de ofertă și de bonusurile oferite cu diverse ocazii.

Un cazino este considerat a fi potrivit atît timp cît răspunde cît mai mult am nevoile clientului. De exemplu, dacă unui client îi plus pariurile sportive, atunci cazinoul trebuie să conțină această opțiune. Un alt element de interes este reprezentat de metodele de plată acceptate de cazino. De asemenea, și rapiditatea retragerilor trebuie avută în vedere.

Portofoliul de jocuri și cel al producătorilor sînt importante. Cu cît numărul de producători este mai mare, cu atît mai multe jocuri vor exista în acea ofertă. Pe scurt, joacă un rol primordial în alegerea cazinoului:

●      diversitatea;

●      categoriile de jocuri;

●      furnizorii joacă un rol primordial.

Nu în ultimul rînd, și bonusurile sînt demne de luat în seamă. Un bonus bogat va permite jucătorului să joace mai mult. Astfel, pot fi experimentate și jocuri noi, bonusurile fiind o bună ocazie pentru a face asta. Cu cît mai bogat va fi bonusul, cu atît mai mult timp de joc va fi cîștigat.

Consultă site-ul ONJN

Licența de funcționare este cel mai important element de securitate. Este important ca respectivul cazino să funcționeze legal la noi în țară. Dacă un cazino este accesibil în România și nu este aprobat de către ONJN, datele sînt expuse riscului.

Orice cazino ce funcționează în mediul online răspunde conform legii din țara respectivă. Pentru a răspunde în fața legislației românești, va fi necesar să dețină o licență de funcționare eliberată de ONJN.

Pe site-ul instituției, există o listă a cazinourilor acceptate și a celor respinse. Din acea listă se poate afla dacă un anumit cazino funcționează legal sau nu.

Elemente de securitate specifice cazinourilor online

În ceea ce ține de securitate, în alegerea cazinoului trebuie avute în vedere două aspecte: 

●      licența de funcționare;

●      securitatea site-ului.

Așa cum am menționat și anterior, licența cazinoului este importantă. Aceasta are o valabilitate de 10 ani. În acest timp, cazinoul va respecta legea și în caz contrar va fi sancționată. Înregistrarea pe un cazino online licențiat conferă siguranță. Persoanele care se înregistrează pe cazinouri ilegale pot fi sancționate cu sume considerabile.

Și siguranța site-ului este importantă. Platforma cazinoului trebuie să fie securizată cu ajutorul tehnologiei. În felul acesta, toate datele transmise la înregistrare sînt criptate ceea ce duce la păstrarea lor în siguranță.

Site-ul poate fi considerat sigur dacă în bara de sus a paginii lacătul este închis. De regulă, platformele cazinourilor online utilizează certificate de securitate SSL pe 256 de biți.

Ce noutăți aduc cazinourile noi de pe piață?

Toate aceste cazinouri noi ce apar pe piață aduc cu sine și o serie de îmbunătățiri. Ofertele, diversitatea metodelor de plată și portofoliile de jocuri sînt aspectele îmbunătățite pe care le oferă aceste cazinouri.

Pachetele destinate nou veniților devin din ce în ce mai competitive. Acestea pot conține atît bonusuri în bani, cît și rotiri gratis. Cazinourile trebuie să fie alese și ținîndu-se cont de bonusuri. Noile cazinouri de pe piață tind să ofere bonusuri mari pentru a atrage mai mulți clienți.

Un aspect îmbunătățit vizibil este cel referitor la metodele de plată. Acceptarea a cît mai multe metode poate face ca un cazino să fie mai convenabil pentru clienți. Printre metodele de plată moderne se numără portofelele electronice și cardurile preplătite. Criptomonedele sînt o nouă metodă de plată avută în vedere, unele cazinouri oferind și bonusuri în acest tip de monede.

Tiparele noi de jocuri sînt o altă noutate din domeniu. Nu doar cazinourile online, ci și cele vechi, încearcă să includă în oferta lor jocuri „ieșite din tipar”. Dacă în categoria de sloturi sînt incluse jocuri cu role de joc, cele ce nu respectă tiparul atrag și atenția.

Aviator este un bun exemplu pentru aceste jocuri. Rolele de joc sînt înlocuite cu un altfel de spațiu de joc. Mai exact, nu se va paria pe combinații cîștigătoare, ci pe avion, înainte ca acesta să se prăbușească. Oricum, acesta este doar începutul. Pe viitor, cu siguranță vor mai apărea jocuri diferite și inovative.

Mai multe