Cu Zebra la Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gh. Airinei”

12 octombrie 2017   Dileme on-line

Vineri, 13 octombrie, de la ora 10, are loc a doua emisiune din seria specială „Cu Zebra la școală”, găzduită de această dată într-o sala de clasă a Colegiului Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gh. Airinei” din București. 

În timpul emisiunii elevii vor dialoga cu invitați din domeniile tehnice pe care le studiază, dar și din mediul sportiv, turistic sau gastronomic. Aceştia își propun să ofere o nouă perspectivă asupra educației constante și a responsabilității pe care fiecare tânăr o are față de viitor, vor evidenția beneficiile fiecărui parcurs profesional și vor împărtăși anecdote din experiențele lor profesionale. 

Proiectul „Cu Zebra la școală” abordează dimensiunea urban-culturală și importanța mediului în viața cotidiană, în timp ce atrage atenția asupra lipsei de interes a tinerilor pentru domeniile tehnice și tehnologie în România. Liceenii vor asista la toate etapele de realizare și difuzare a emisiunii radio din studioul mobil instalat în liceu și vor fi co-producătorii emisiunii realizate de Mihaela Dedeoglu. 

„Cu Zebra la școală” este un demers cultural cu și despre liceeni, în cadrul Programului cultural „București, Oraș participativ”, finanțat de către Primăria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Mai multe