Cu Zebra la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”

30 octombrie 2017   Dileme on-line

Luni, 30 octombrie, de la ora 10, are loc a treia emisiune din seria specială Cu Zebra la școală, găzduită din nou într-o sala de clasă, de această dată la Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu” din București.

Alexandra Niculescu, Robert Alexandru Popa, Ahmed Al Adeny, Andrei Coman și Anda Calotă, elevi în clasa a XI-a, vor fi cei cinci liceeni co-proproducători ai emisiunii realizate de Mihaela Dedeoglu. Ei vor contribui la toate etapele de producție și vor vedea cum se realizează o emisiune radio chiar sub ochii lor, în studioul mobil instalat în liceu.

Elevii vor dialoga cu personalități implicate în proiecte de sustenabilitate a mediului înconjurător și reprezentanți ai domeniilor profesionale specifice liceului. Aceștia își propun să ofere o nouă perspectivă asupra responsabilității pe care fiecare tînăr o are față de viitor și a utilității educației, vor face schimb de păreri și vor oferi sfaturi potrivite fiecărui parcurs profesional.

Proiectul Cu Zebra la școală abordează dimensiunea urban-culturală și importanța mediului în viața cotidiană, în timp ce atrage atenția asupra lipsei de interes a tinerilor pentru domeniile tehnice și tehnologice în România.

Mai multe