Comunitatea Intelbet te scapă de dilemă

10 august 2016   Dileme on-line

Ești fan înrăit al fotbalului? Ești foarte bine informat? Ești la curent cu tot ceea ce întîmplă în lumea fotbalului? Nu ratezi nici măcar un meci? Îți place gustul adrenalinei pe care îl simți la fiecare partidă? Trăiești fiecare moment la intensitate maximă? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, se poate spune despre tine că ești și un bun pronosticator și nu ratezi nici o ocazie să faci pariuri de fiecare dată cînd joacă echipa ta favorită și nu numai. În plus, ești un învingător. De fiecare dată cînd pariezi, cîștigi.

Pentru tine pariurile cu prietenii sînt o adevărată distracție. Și dacă ți-aș spune că poți paria și cîștiga și bani nu doar aprecierea prietenilor, probabil ai spune că vrei, dar ești într-o dilemă, una mai veche ce tot chinuie de ceva vreme. Să pariezi online, să nu pariezi? Grea decizie. Cu toate acestea, te-ai plictisit de pariurile între prieteni. Te-ai plictisit să faci pronosticuri, să fie corecte, iar cîștigul să fie doar vreo două beri.

Ei bine, ținînd cont de faptul că ești plictisit de distracția între prieteni, trebuie să îți îndrepți atenția către casele de pariuri online. Ele îți dau șansa să cîștigi un ban în plus pariind pe echipa ta favorită din confortul casei tale în timp ce bei vreo două beri. Este foarte simplu și rapid. Trebuie doar să ai la îndemînă un PC, un laptop, o tabletă sau un telefon. Apoi, treaba este rezolvată.

Ce spui? Te-am caracterizat bine? Nu îți dă pace dilema mai veche, dar care ești pregătit să scapi de ea, cu toate că îți este teamă fiindcă nu ai pariat niciodată la casele de pariuri online? Nu îți face probleme în privința dilemei. De ea te scapă Intelbet.

Cine este Intelbet? Este o comunitate foarte unită de pariori care oferă cele mai oneste cote ale ratingurilor caselor de pariuri. A fost special creată de niște oameni care s-au gîndit că pariorii trebuie să aibă o comunitate a lor în care să se exprime liber opiniile despre pariuri și să învețe permament de la oameni cu experiență despre această lume care devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce o descoperi.

Este cea mai potrivită comunitate pentru tine, un fan înfocat al fotbalului și al pariurilor. Te scapă de dilemă imediat. Cum? Prin tot ceea ce îți oferă ea. În primul rînd îți oferă informații despre casele de pariuri online legale din România. Astfel, vei avea posibilitatea să pariezi la case de pariuri sigure. De asemenea, vei afla despre diferitele tipuri de ratinguri precum cel al pariorilor, cel în funcție de cote, al pariurilor live și în funcție de oferta sportivă. Trebuie să știi că cel al pariorilor este cel mai important fiindcă se bazează ratingul utilizatorilor. Însă pentru un parior cel mai important este cel în funcție de cote. Datorită acestui rating pariorii pot afla care cote sînt mai bune.

Așadar, te sfătuiesc să te înarmezi cu răbdare, să fii prudent, să fii disciplinat și să începi să pariezi după ce devii membru Intelbet și scapi de dilema veche.

Vei avea numai de cîștigat dacă vei paria inteligent ținînd cont de sfatul experților precum Ioana Cosma, Borja Pardo, Julio Salinas, Mihai Mironică. Pronosticurile făcute de acești foarte buni cunoscători ai lumii fotbalului, te vor ajuta să ei cea mai înțeleaptă decizie. Astfel, îți vei da seama că a fi membru Intelbet este un mare avantaj pentru un parior.

Pe zi ce trece te vei simți mai bine în această mare comunitate a pariorilor și vei putea paria cu și mai multă siguranță după ce te vei informa cu privire la biletul zilei, adică despre ponturi de pariuri făcute zilnic despre experții Intelbet și de către pariorii profesioniști. Totul devine extrem de simplu datorită acestei echipe dinamice care este mereu alături de membrii săi și îi ajută ori de cîte ori au vreo problemă cu casele de pariuri.

Iar dacă ești pasionat și de scris, îți poți crea pe platformă un blog. Astfel, veți avea posibilitatea să scrii despre pasiunea ta. Gîndește-te că articolele pe care le scrii pot fi utile celorlalți. În plus, blogul te poate ajuta să ții evidența pariurilor și a cîștigurilor.

După cum poți observa, ai numai de cîștigat. Afli mereu noutăți din lumea fotbalului de la oameni pentru care această lume este ca o carte deschisă. Ai posibilitatea să înveți atît de multe lucruri despre pariuri și despre cum poți cîștiga un ban în plus. Și nu în ultimul rînd te schimbi pe tine, devii mai răbdător, mai prudent, mai disciplinat...

Intelbet te scapă de dilemă și îți dă posibilitatea să devii mai sigur pe tine. Așadar, pariază și cîștigă cu Intelbet!

Mai multe