Cel mai bun curs de programare NU e un curs. Obții primul job în 8 luni, garantat!

18 ianuarie 2023   Dileme on-line

Anul 2023 a început așa că nu mai trebuie să amîni momentul dacă pe lista scurtă de rezoluții pentru noul an se află și dorința de a învăța programare și obținerea unui job în domeniul IT.

Esențiale pentru ca visul tău să devină realitate sînt motivația, seriozitatea și alegerea înțeleaptă a unui curs de programare. Însă am o veste pentru tine: cea mai bună alegere nu este un curs IT, ci un mentorat!

Ce este un mentorat de programare?

Mentoratul este un program de învățare unic pe piața din România, fondat de Petru Trîmbițaș. Tînărul clujean a pus bazele acestui program în urma experienței acumulate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii.

Acest program de învățare este diferit de tot ce știai tu despre un curs de programare clasic. Mentoratul are o orientare bilaterală, ce implică o viziune unică și te provoacă să îți dezvolți atît viața profesională, cît și pe cea personală.

În timpul petrecut în cadrul giganților IT americani, Trîmbițaș a observat și a conștientizat modul în care viața personală își pune amprenta asupra succesului profesional și cît de mult îl influențează. Programul și-a dovedit eficacitatea și, deja, sute de  persoane au ajuns să activeze în domeniul IT și să se angajeze la scurt timp după finalizare. 

Spre deosebire de un curs de programare clasic, în cadrul mentoratului, vei beneficia de susținerea și ghidarea mentorilor și după parcurgerea integrală a problemelor de pe platformă. Pasul următor este reprezentat de alcătuirea propriului portofoliu de proiecte  și de scrierea propriei aplicații, cu care să reușești să convingi viitorii angajatori de abilitățile tale profesionale. Pentru realizarea acestora, vei beneficia de toată susținerea mentorilor, care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate. 

În plus, aceștia îți vor rămîne alături și în faza de interviu. Te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încît să devii alegerea incontestabilă a angajatorilor.

În caz contrar, fondatorul mentoratului garantează succesul programului și este dispus să îți ofere banii integral. Cu toate acestea, Trîmbițaș subliniază faptul că durata programului este influențată de implicarea ta. În consecință, pentru a reuși să obții primul job ca programator în doar 8 luni, va trebui să respecți 3 condiții minime, și anume:

  • să lucrezi 10-15 ore pe săptămînă;
  • să dormi 8 ore / noapte;
  • să urmezi sfaturile mentorilor 100%.

În cazul în care vei respecta aceste 3 condiții și nu vei reuși să obții primul job sau primul internship ca programator, îți vei primii toți banii investiți înapoi. O ofertă de nerefuzat, pe care nu o vei mai întîlni în cazul niciunui alt curs de programare. 

O altă particularitate unică a acestui program de învățare, comparativ cu orice alt curs de programare, o reprezintă modulul de dezvoltare personală, integrat. În cadrul acestui modul special, coachii și specialiștii în dezvoltare personală te vor ajuta să:

  • îți dezvolți abilități de gestionare a gîndurilor și emoțiilor negative;
  • îți dezvolți strategii de auto-motivare;
  • îți dezvolți strategii de depășire a eventualelor eșecuri;
  • îți dezvolți strategii de relaxare;
  • stabilești o igienă a somnului sănătoasă;
  • stabilești un stil de viață sănătos (alimentație și sport);
  • îți dezvolți capacitatea de concentrare;
  • îți setezi un mindset pozitiv etc.
Mai multe