Ce pariuri să pui dacă eşti începător?

28 octombrie 2021   Dileme on-line

Un jucător începător este întotdeauna în pericol de a pierde bani mulţi la jocurile de noroc pentru că nu ştie ce să aleagă. Sînt la fel de tentante păcănelele, jocurile de masă, dar şi multiplele sisteme de loto. Atrage şi secţiunea live... Ca începător, eşti adesea pus într-un impas major. Indiferent de ce ai alege, joacă-te pe miză mai mică. Pe măsură ce experienţa ta de jucător se va consolida, poţi să joci mize mai mari sau poţi alege secţiunea de pariuri care ţi se potriveşte cel mai bine. Pînă atunci, însă, urmează sfaturile de mai jos şi bucură-te de magia jocului!

Pariatul pe echipa favorită

Site-urile de profil abundă în ponturi pariuri tenis, fotbal sau orice alt sport care se regăseşte în oferta unui cazinou online. Poate cîteodată poţi merge şi pe mîna jucătorilor care pun aceste ponturi pe site, dar este mai bine să te iei după inspiraţia ta. Este imposibil să nu ai afinităţi pentru un anumit sport şi acolo trebuie să îţi îndrepţi atenţia. Eşti la începutul carierei de jucător şi trebuie să iei pariurile sportive sau jocurile de cazinou cu paşi mici.

Nu te repezi în domenii pe care nu le cunoşti, pentru că în jocurile de noroc neştiinţa înseamnă un singur lucru, faliment. Rămîi fidel sportului preferat şi pariază întotdeauna pe echipa pe care o cunoşti că pe propriile buzunare. Pariază şi aici decent şi nu te aruncă pe mize exorbitante. Mai bine un cîştig mic decît o pierdere mare, acesta este crezul care trebuie să te ghideze în joc. Optează pentru echipa favorită şi pariază numai sume pe care ţi le poţi permite.

Tichet de loterie

Platformele online abundă în sisteme de loterie, astfel încît tu să poţi juca fără nici un fel de probleme la loteriile din întreaga lume. Şi ai de unde alege, pentru că în oferta oricărui cazinou online ai opta să joci, aceste jocuri de noroc sînt prezente într-un număr impresionant. Dacă vrei chiar să joci la celebra loterie americană, nici o problemă, poţi pune un bilet cu numerele favorite şi aştepta rezultatele. Cîştigurile sînt unele impresionante şi depind în mare măsură de miza practicată, aşa ca fi atent la cît pariezi.

Frumuseţea acestui joc este că ai acces cu o miză infimă de 1 sau 2 lei la un cîştig fenomenal, care depăşeşte sute de mii de lei. Să pui mîna cu numai 1 leu pe un premiu de 100.000 de lei este cu adevărat încununarea succesului tău ca jucător. În plus, poţi beneficia de statisticile care îţi sînt puse cu generozitate la dispoziţie de către platforma unde eşti client. Vezi care sînt cele mai extrase numere şi îţi poţi forma în acest fel o strategie de joc. Ai la îndemînă instrumentele cu care să poţi face o alegere optimă, aşa că nu ezita să le foloseşti.

Tichet de Keno

Fără îndoială că ai cochetat cu acest joc, care se bazează pe acelaşi principiu al loteriei. În funcţie de varianta aleasă, poţi accesa un joc de Keno cu 70, 80 sau 90 de numere, şansele de a cîştiga jucînd aici fiind mult mai mari. Există în mediul online cîteva sisteme de keno pe care le poţi juca fără probleme, sisteme unde conduce detaşat în preferinţele gambler-ilor jocul de Keno Polonia. Jocul oferă posibilitatea zilnică de a juca la acest sistem şi, mai mult decît atît, oferă extrageri zilnice din 5 în 5 minute.

Ai în acest mod la dispoziţie oportunitatea să joci numerele tale favorite la mai multe extrageri, astfel încît să poţi obţine cîştigul scontat. Şi în acest caz este bine să joci prudent, pentru că tentaţia este una destul de mare. Dacă vrei însă să îţi măreşti şansele de cîştig la bilete de Keno, joacă întotdeauna variante combinate. Cele mai îndrăgite variante sînt cele de tip 2/3 sau 2,3/4, unde în caz de pierdere îţi poţi recupera măcar miza depusă. Merită jucate şi variantele simple, însă aici chiar îţi trebui noroc cît cuprinde.

Sloturi

Nu te poţi numi jucător dacă nu ai încercat măcar o dată să joci la păcănele. Sînt jocurile de noroc cele mai populare printre jucători şi numărul mare de accesări stau mărturie pentru acest lucru. Ceea ce atrage jucătorii la aceste jocuri este modul simplist în care se joacă, dar şi temele pe care acestea le abordează. Poţi juca sloturi cu tematica îndrăgită a fructelor, dar poţi face şi o scurtă incursiune în istoria unor civilizaţii care şi-au lăsat amprenta asupra umanităţii.

Păcănelele sînt atît de populare pentru cîştigurile pe care le cedează şi pentru jackpot-urile pe care le pun la dispoziţia jucătorilor. Dacă eşti un norocos, atunci cu un singur spin poţi intra în posesia unui premiu care depăşeşte orice imaginaţie. Se pot dobîndi cu ajutorul păcănelelor sume de-a dreptul impresionante, care pleacă de la MII de lei şi pot ajunge lejer să depăşească SUTE de MII de lei. Toate aceste cîştiguri îţi sînt disponibile, chiar dacă eşti un începător în jocurile de noroc. Aşa cum le arătă şi denumirea, ai nevoie de noroc pentru a cîştiga un asemenea premiu şi ştii cu siguranţă trimiterea pe care jucătorii o fac cu privire la norocul începătorului.

Sloturile pot da cîştiguri colosale, dar în egală măsură pot provoca şi pierderi însemnate. Pentru a le diminua, organizează un buget de joc pe care să îl respecţi şi aplică şi aici jocul prudent. Păcănelele sînt jocurile care te tentează cel mai mult să ridici miza, datorită cîştigurilor pe care le generează. Nu cădea în această cursă şi rămîi fidel unui joc responsabil. Poate că nu vei avea parte de cîştigurile dorite, dar vei rămîne întotdeauna cu bani în buzunar.

Concluzie

Nu există jucător care să nu fi trecut prin faza de începător, nimeni nu s-a născut învăţat, experienţa se cucereşte în timp. Tocmai de aceea, dacă de abia ai intrat în lumea jocurilor de noroc, abordeaz-o cu precauţie. Încearcă să pui bilete la loterie şi la Keno, dar nu evita nici pariurile sportive sau păcănelele. Îţi vei forma în acest fel o impresie care te va defini ulterior ca jucător.

Mai multe