Ce adidași se potrivesc cu treningul? Mizați pe confort și stil urban

26 mai 2023   Dileme on-line

Treningul este o ținută care a evoluat de-a lungul anilor. De-a lungul timpului, a început să-și piardă funcția, adică a încetat să mai fie asociată exclusiv cu sportul. Aproape la fel de popular ca denimul, a devenit elementul esențial al ținutelor de zi cu zi. Te întrebi ce pantofi se potrivesc cu treningul? Vă vom arăta că nu numai adidașii se combină bine cu această îmbrăcăminte! Combinația dintre adidasi fete și trening este întotdeauna cîstigătoare, dar ce ne facem la băieți, unde, în cazul lor daca nu aleg corect adidașii va părea că tocmai sînt pregătiți de alergare sau de mers la fotbal. Haideți să aflam în acest articol secretele combinării dintre adidași și treninguri.

Există multe tipuri de trening: nailon, velur, bumbac... Știi care este cel mai bun sezon și ce pantofi vor da treningului tău un caracter unic?

Pantofi de combinat cu treningurile de dama: pariaza pe streetwear

Fără îndoială că treningul a devenit un element esențial al ținutelor noastre. După izolare, mulți oameni urmează moda de a purta treninguri nu doar acasă, ci și în spațiile urbane. Singura întrebare este: ce pantofi să porți cu treningul pentru bărbați și femei? 

Odată cu revenirea modei anilor 2000, pantalonii de sport Juicy Couture Velvet au devenit deosebit de populari în ultimul timp. Ce încălțăminte să porți cu un trening? Poti opta pentru adidasi cu talpa groasa, adidasi cu platforma. 

Ce pantofi să porți cu pantalonii de trening de damă? adidași cu platformă

Cum să îmbine funcționalitatea îmbrăcămintei sport cu aspectul la modă? Secretul este în atletism. Dacă prețuiești confortul, poți să-ți combini pantalonii de trening cu adidași cu platformă care sînt foarte trendy în acest sezon și îi poți completa cu o jachetă oversize și o geantă cu lanț. Este o combinație îndrăgită de celebrități și creatori de tendințe din întreaga lume!

Dacă preferi o versiune mai sportivă a treningurilor, pariază pe jambiere strîmte cu dungi albe pe laterale: este un clasic care nu se demodează niciodată. În plus, le poți folosi pentru a merge la sală, dar și pentru a lua micul dejun afară, în centrul orașului tău, alături de prietenul tău. Adidașii cu platformă îți vor garanta libertate într-o ediție foarte casual. Pantofii cu talpa groasa sînt o optiune perfecta pentru iubitorii stilului streetwear.

Trening și stiletto

Îți place să spargi schemele? Dacă da, poți miza pe sandale cu toc stiletto pentru a-ți completa look-ul cu un trening. Această combinație este una dintre favoritele celor mai curajoși creatori de tendințe scandinave. Treningul cu tocuri stiletto este prezentat intr-un stil ceva mai putin sportiv si arata foarte original.

Ce pantofi să porți cu pantalonii de trening pentru bărbați?

Iubitorilor de confort le plac în special aceste piese care erau rezervate cîndva pentru a fi purtate pe traseele montane. Vorbim despre pantaloni de munte si pantofi in stil trekking. Le poți purta împreună cu treningul din nailon sau le poți combina cu pantalonii tăi clasici de jogging.

Mai multe