Cazare pentru părinții copiilor bolnavi, cutii cu dorințe împlinite, Ora de Net

22 decembrie 2019   Dileme on-line

Ca întotdeauna, dincolo de valul de știri negative se petrec și lucruri bune. Trebuie doar să fim receptivi și, pe cît posibil, să contribuim.  

● Asociația Umanitară Alexandru Damian construiește la Cluj o casă cu zece camere pentru cazarea gratuită a părinților copiilor bolnavi de cancer care urmează tratament la Institutul Oncologic din Cluj. 

● Fundația Globalworth a făcut fericiți 700 de copii. Chiriașii, colegii și partenerii Globalworth Tower umplut cutiile goale lăsate acolo cu dorințele mult visate de fiecare copil. 

● Agricost Brăila a dotat școala și grădinița din localitatea Frecăței cu mobilier modern și echipamente electronice în valoare de peste 250.000 de lei. 

● Deloitte a renovat și dotat cu echipamente de ultimă generație un amfiteatru al ASE, în cadrul unui parteneriat strategic pentru următorii cinci ani. 

● Huawei a anunţat o donaţie de 100.000 de dolari către Salvaţi Copiii, în sprijinul programului Ora de Net, un program care are ca scop promovarea siguranţei pe internet pentru copii şi adolescenţi. 

● Doi tineri din Popeşti Leordeni și-au donat banii primiți la nuntă, ~35.000 de lei, unei fundaţii care ridică o casă în Sîmbăta de Sus pentru o familie cu patru copii. 

● Peste 200 de voluntari români din toată Europa sînt gata să primească la masa de Crăciun șoferii români de TIR care își petrec sărbătorile de iarnă departe de casă. 

Paul Alexandru este inginer de profesie, fotograf pasionat și pețitor de cuvinte în timpul liber. 

Mai multe