Cadouri de Crăciun pentru cei mai buni prieteni. 3 idei pe care o să le adore și Moșul

19 decembrie 2023   Dileme on-line

Prietenii ne sînt mereu alături. Cu ei trecem prin toate greutățile vieții și tot cu ei ne bucurăm de toate momentele frumoase, mai ales de Crăciun. 

Așa că, nu puteau să lipsească de pe lista noastră cu idei de cadouri de la Moșu’. De la jocuri de societate, motiv numai bun să vă întîlniți și să vă jucați împreună, pînă la deviceuri de ultimă generație sau bilete la diverse spectacole. Toate cadourile sînt potrivite, dacă sînt făcute cu multă dragoste și recunoștință.

Advent calendar, surprize minunate zi de zi

Dacă în cercul de prieteni aveți iubitoare de beauty, un calendar advent este o idee minunată. Să descoperi zi de zi o surpriză, chiar îți aduce un sentiment de bucurie. Unde mai pui că și marele branduri de dulciuri au astfel de calendare, așa că iubitorii de ceva dulce (adică cam toți prietenii) vor fi foarte încîntați. Și dacă tot vorbim despre Advent calendar, nu putem să nu amintim de calendarul advent de pe glo.ro. O experiență specială, cu surprize și oferte zilnice, dar și o mare surpriză la final, care cu siguranță o să vă facă diminețile mult mai frumoase. Așa că, împreună cu prietenii, vă invităm să accesați glo.ro și să deblocați ofertele zilnice pe care o să le găsiți în Calendarul Advent

O cafea de origine sau un vin de colecție

O sticlă cu vin de colecție, o cafea de specialitate sau un ceai special sînt alte variante perfecte de pus sub brad, mai ales dacă sînt toate puse într-un coș frumos decorat. Iar dacă prietenii tăi sînt fumători, noile deviceuri glo, care arată ca niște bijuterii, sînt și ele de pus pe listă. 

Cărți cadou, mereu o idee salvatoare

Cărțile sînt iubite de toată lumea. Cu o carte nu poți să greșești niciodată. Și daca alegi o autobiografie celebră, cu siguranță ai să aduci o mică bucurie în viața celui care primește acest dar. Matthew Perry, Barack Obama, Britney Spears sau Andre Agassi sînt doar cîteva nume de celebrități care au decis să-și povestească viața într-o carte. Iar astfel de cărți sînt mereu apreciate, mai ales că vin și cu adevărate lecții de viață.

Crăciunul este momentu perfect în care prietenii ne sînt alături și putem să me bucurăm împreună de zilele liniștite și frumoase de Sărbători.

Mai multe