Black Friday de vară la Litera

23 iunie 2020   Dileme on-line

Din 24 iunie, timp de cinci zile, pe litera.ro, cititorii vor găsi reduceri mari la mii de cărți și ebook-uri, cu ocazia promoției Black Friday de vară. Vacanța de vară este mai frumoasă cu cărțile preferate ale familiei, acum cu super reduceri și titluri sub 10 lei!

De mîine pînă duminică, pasionații de carte vor putea accesa pe litera.ro reduceri de pînă la 80% la cea mai diversificată ofertă, atît în format tipărit cît și digital - bestsellerurile momentului, ficțiune, non ficțiune, cărți de povești pentru copii și adolescenți, cărți ilustrate și de activități, atlase și enciclopedii, titluri de dezvoltare personală, romane istorice.

Fiecare comandă de Black Friday de vară pe litera.ro aduce cititorilor și un gînd bun, luminos, printr-o carte poștală ilustrată. Coloreaz-o în stilul propriu și transmite summer vibe-ul mai departe!

Vara aceasta, pe litera.ro se deschid granițele lecturii cu titlurile must have ale sezonului și nu îi uităm nici pe cei mici, pe care îi invităm să exploreze printre cele mai frumoase cărți, minunat ilustrate, pline de magie.

Hai pe litera.ro să îți alegi ce citești vara aceasta!

Mai multe