Anticariatul din București care cumpără cărți din bibliotecile bunicilor

25 noiembrie 2020   Dileme on-line

Mai sînt cîteva zile și este, oficial, iarnă. Unii oameni deja au început goana după cadourile perfecte pentru familie, în timp ce alții se gîndesc cum să-și amenajeze casa și să se pregătească pentru masa de Crăciun.

Cea mai frumoasă reuniune de sărbători are loc în casa bunicilor mereu pregătiți să-și răsfețe nepoții. Tot în casa lor, pe rafturile din bibliotecă, stau ascunse cele mai multe comori beletristice. Însă ce e de făcut atunci cînd au nevoie de spațiu? O soluție eficientă ar fi să-i înveți pe bunici să-și vîndă biblioteca de cărți unui anticariat ce cumpără cărți.

Ce ar trebui să știe bunicii despre un anticariat ce deține serviciul „cumpăr cărți la kg”?

Atunci cînd vine vorba de serviciul „cumpăr cărți la kg”, bunicii ar trebui să știe că specialiștii Anticariat-carti.com se vor deplasa gratuit la domiciliul acestora. Astfel, transportul nu va mai fi o grijă în plus. Totodată, dacă în timpul săptămînii sînt ocupați cu treburi gospodărești, specialiștii pot veni inclusiv în weekend.

Personalul Anticariat-carti.com este reprezentat de oameni prietenoși, gata să îi asculte și să le ofere informațiile necesare. De asemenea, pe lîngă activitatea pe care o desfășoară în anticariat, specialiștii sînt cititori adevărați. Ei știu ce povești se pot găsi acasă la bunici. În plus, un pasionat de lectură nu va arunca niciodată cărțile la gunoi și nici în podul casei să se depună praful peste ele.

Un alt aspect important de știut ar fi acela că evaluarea și plata cărților se va face pe loc. Specialiștii Anticariat-carti.com au o experiență vastă în estimarea corectă a prețurilor. Astfel, cu banii obținuți, bunicii își pot cumpăra alte povești nemuritoare sau obiecte necesare vîrstei lor.

Ce categorii de cărți cumpără de la bunici un anticariat?

Specialiștii știu cît de prețioase sînt momentele pe care un cititor le petrece printre paginile unei cărți. Astfel, serviciul „cumpăr cărți la kg” cuprinde domenii diverse pentru a le oferi tuturor cît mai multe astfel de momente de relaxare.

Fie că e vorba de cărți de dragoste, cărți polițiste sau științe exacte, Anticariat-carti.com cumpără cărți din diverse zone de interes pentru a mulțumi toate categoriile de cititori. Autori precum Mihail Sadoveanu, Alexandre Dumas sau Nicolae Labiș vor stîrni curiozitatea adolescenților al căror prezent este dominat de rețelele sociale.

Sigur bunicii vor fi mulțumiți, știind că lecturile care i-au purtat prin povești de dragoste palpitante și pline de suspans vor ajunge la tinerii de azi. În acest mod, vor simți că tinerețea lor va fi veșnică.

De ce să cheme bunicii specialiștii unui anticariat ce cumpără cărți?

Cărțile, prin natura lor, sînt simbolul înțelepciunii și al dezvoltării intelectuale. Sau, mai bine zis, sînt hrană pentru minte și pentru suflet. Așa că bibliotecile bunicilor vor constitui mereu o sursă nemărginită de informații. Însă, atunci cînd spațiul devine sufocant sau cînd familia se mărește, cea mai bună soluție va fi ca aceștia să apeleze la un anticariat din București ce cumpără cărți.

Oricine are acasă volume care nu îi mai sînt de folos ar trebui să solicite serviciul „cumpăr cărți la kg”. Membrii echipei Anticariat-Carti.com sînt gata oricînd să dea o mînă de ajutor la eliberarea spațiului din bibliotecă. Ei știu să întrețină și să recondiționeze cărțile vechi astfel încît ele să ajungă și la alte case dornice să le primească.

Mai multe