60 de zile de teroare

5 septembrie 2014   Dileme on-line

Frontline Club București reia seria de dezbateri pe marginea subiectelor aflate pe agendă publică, atît în România, cît și la nivel internațional. Vă invităm marți, 9 septembrie, începînd cu ora 18,30 la dezbaterea „60 de zile de teroare” despre situația din Orientul Mijlociu, operațiunea israeliană Protective Edge și „rezultatele“ intervenției în Gaza. Discuția va începe la oră 19 și va avea loc la Institute, The Cafe (Știrbei Vodă 104-106).

La dezbatere vor fi participă: Mircea Barbu, jurnalist freelancer, co-fondator al Occupied Times, Laurențiu Diaconu-Colintineanu, jurnalist multimedia, Balazs Barabas, editor-prezentator Digi24 și Cristina Cileacu, producător Digi24, realizatorii emisiunii Pasaport diplomatic.

 ***

Frontline Club București își propune să devină un punct și un prilej de întîlnire, atît pentru jurnaliștii români, cît și pentru reprezentanții societății civile dornici să dezbată pe marginea subiectelor aflate pe agendă publică, tît în România, cît și la nivel internațional.

Frontline Club are că scop susținerea și promovarea jurnalismului independent și a fost înființat în anul 2003 de către Vaughan Smith, recunoscut jurnalist, cameraman și videoreporter în zone de conflict. De-a lungul anilor, activitatea jurnalistică a lui Smith s-a concentrat pe corespondența de război din Iraq, Afghanistan, Bosnia și Kosovo. 

Mai multe