RFI România se lansează la Sibiu, pe 89 FM

14 aprilie 2016   Știrile RFI

Cu ocazia lansării de la Sibiu, pe 89 FM, jurnaliştii RFI România realizează vineri, 15 aprilie, 4 ore de emisiuni speciale în direct din Centrul de informare situat în Piaţa Mare.

Principalele teme ale actualităţii culturale din Sibiu vor fi prezentate de Mihaela Dedeoglu și invitatii ei în emisiunea Zebra, dimineața între 10:00 și 13:00.

De la ora 16:00, Ovidiu Nahoi, redactor-şef RFI România, realizează emisiunea Decriptaj în studioul mobil RFI avînd ca subiect Sibiul, orașul multietnic și multicultural. O adevarată fereastră a României către Europa Centrală, cu puternice legaturi economice și culturale cu aceasta zonă.

RFI a aniversat recent 25 de ani de prezența radio în România timp în care a promovat un jurnalism de calitate bazîndu-se pe două concepte cheie, libertate și responsabilitate. In această lume din ce în ce mai agitată RFI Romania rămîne un actor media care se interesează de ceea ce se întîmplă peste granițele țării, sprijinîndu-se pe o echipă redacțională aflată la București și Paris, dar și pe o rețea de corespondenți prezenți în mai mult de zece țări.

Mai multe