Orele Bintuitoare

7 aprilie 2010   Dilematix

Vreţi să ştiţi de ce luaţi note proaste? Fiindcă nişte monştri periculoşi schimbă rezultatele noastre bune de la şcoală cu unele proaste.

Aceşti monştri ameninţă să distrugă Învăţămîntul. E timpul să îi cunoaşteţi şi voi, ca să ştiţi cine e de vină!

ABECEMONSTRAS (Monstrul Abecedar): În timpul orei, obişnuieşte să intre în minţile copiilor şi le dă informaţii greşite la citire. MATEDĂUNĂTORUL (Monstrul Matematic): Scopul lui este să dăuneze matematicii. Inversează adunarea cu scăderea. Intră în dulapul clasei şi schimbă testele perfecte ale copiilor cu unele greşite.

CAVALERULCONTRAECO (Monstrul Cunoaşterii Mediului): Are grad de cavaler pentru că umblă peste tot cu o sabie, o lance şi un scut. Îşi foloseşte armele pentru a vîna vulpi, cerbi şi lupi. Îi devorează şi le lasă rămăşiţele urît mirositoare în cartea de Cunoaşterea Mediului.

PIEDISPORTA (Monstrul orei de sport): Îi place să încurce ora. De obicei, pune piedică sau împinge, loveşte sau ciupeşte.

PENSUGREŞ (Monstrul orei de pictură): Se strecoară în setul de pensule. În timpul orei de desen, se smuceşte pentru a face elevul să tragă linii greşite. Cu cît desenul iese mai înspăimîntător, cu atît monstrul este mai fericit.

DOREMICACOFONIE (Monstrul orei de muzică): Se strecoară în mîncarea de dimineaţă făcînd copiii să scoată sunete oribile în ora de muzică. Nota Autorului: Dar nu vă îngrijoraţi, prieteni! Bufniţa Dilematix îi va învinge şi veţi lua din nou note bune.

Mai multe