Oferte de muncă pentru Dilematix

14 iulie 2010   Dilematix

Dilematix a plecat în vacanţă şi a ales una dintre destinaţiile all inclusive propuse de voi, în numărul din iunie (nu vă spunem care, vom deconspira în numărul din septembrie, aşa că fiţi pe fază!). Problema este, însă, că vacanţa l-a costat mai mult decît se aştepta, depăşindu-i bugetul, iar acum are nevoie de ceva bani de buzunar, în afară de salariul pe care îl primeşte de la Dilema veche.

Aşteptăm oferte de muncă pentru Dilematix! Singura lui pretenţie este ca job-ul său de vară să fie unul cu totul nou, care să nu existe în realitate, să implice multă imaginaţie şi creativitate. Puteţi să trimiteţi texte care să conţină „fişa postului” cu tot ce presupune ea sau compuneri în care să vă imaginaţi, pur şi simplu, prima zi de muncă a lui Dilematix la noul său job.

Trimiteţi textele pînă vineri,  27 august pe adresa dilematix@gmail.com. Sînteţi invitaţi să trimiteţi şi impresii despre lecturile voastre de vacanţă sau reportaje despre locurile pe care le-aţi vizitat şi despre oamenii interesanţi pe care i-aţi cunoscut.

Atenţie! Se acceptă doar textele în format doc, docx, rtf, scrise cu diacritice.

Prin trimiterea de mesaje la adresa de e-mail dilematix@gmail.com, expediate în scopul publicării textelor proprii, autorul şi reprezentantul legal al acestuia consimt, fără a emite nicio pretenţie de ordin financiar,  că întreg conţinutul materialului publicat în suplimentul  pentru copii Dilematix,  editat şi difuzat împreună cu Dilema veche, incluzând lucrări scrise, desen, grafică, fotografie tematică, pictură, schiţe şi orice alte date primate (enumerare exemplificativă, nu limitativă), devine proprietatea intelectuală a SC Satiricon SRL, care îşi rezervă toate drepturile legate de exploatarea, copierea, distribuirea totală sau parţială a conţinutului apărut în paginile publicaţiei sale. Transferul proprietăţii se realizează în mod automat în momentul expedierii textului prin intermediul poştei electronice.

Mai multe